високи обороти - pierburg 2E
- pa4enko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: високи обороти - pierburg 2E
колеги намерих си и моноинжекциа комплект с компа,кабелите няма грам рязано,един познат си удари голфа 3 1.8.Какво ще кажете по ли е оферта отколкото с карбуратора или ще ми излезе солено монтирането че аз нищо не разбирам.
-
elkona_kubrat
- Автомобил:
- Двигател:
колега ако има проблеми ми пиши аз се занимавам само сас карбуратори нема проблеми ЦЕЦИТО
Колега,направо вземи карбуратор от старите тройки BMW,тия междинките които са.Те са с карбуратор Пиербург 2BE.Като гледам схемичката с карбуратора...един познат имаше проблем с такъв карбуратор и се оказа това вакумче което е със зеления маркуч,но то е неразглобяемо,капсуловано е
То с тия карбуратори и вакуми,оправия няма
Ако можеш да сложиш моноинжекцията ще е добре за теб,и за в бъдеще ще си доволен. 
Ако можеш да сложиш моноинжекцията ще е добре за теб,и за в бъдеще ще си доволен. 
колега а в това долното кръкче кой маркуч влиза на мене ми беше запушено
маркуча го разбрах за кво е а клапата отгоре като не работи колата как трябва да застава
Loshcho написа:маркуча го разбрах за кво е а клапата отгоре като не работи колата как трябва да застава
Ako говориш за смукача,затвaрвя се леко спрямо позицията в ,която е(зависи от t)
Нема оправия тоя голф под 1500оборота почва да тресе пусна ли педала веднага гасне :Х а маркуча дето излиза от сервото уплътнителя му играе как си иска и испуска въздух като го размурдам може ли да е от него
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ами как да не може. Вакуум системата на колата трябва да е изправна, за да търсиш коректна работа от същата. Ако смуче въздух от някъде много ясно, че няма да работи като хората 
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
pa4enko написа:колеги намерих си и моноинжекциа комплект с компа,кабелите няма грам рязано,един познат си удари голфа 3 1.8.Какво ще кажете по ли е оферта отколкото с карбуратора или ще ми излезе солено монтирането че аз нищо не разбирам.
Колега сега видях твоето мнение !
Какво стана преправили го? Дай малко инфо че мен живо ме интересува такъв род интервенция!
- pa4enko
- Автомобил:
- Двигател:
ами колега не сложих моното а намерих друг карбуратор и сега е добре.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”