Много гаден вирус.
Re: Много гаден вирус.
при мене проблема е подобен и много дразнещ...изключва ми клавиатурата маркира си некви работи ,трие си и си копира други и след половин час спира,това веднъж дневно
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Spartacus написа:Колега като изтеглиш някоя антивирусна преименувай и името на taskmanager.exe или пробвай с онлине скенер.
При онлайн скаенер ми изписва,че няма такава страница!А иначе не ми дава да инстална нищо!
А пробва ли да си инсталираш като extention някой онлайн скенер в браузъра?Това с преименуването на инсталациония файл пробва ли го?
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Можеш ли да сложиш една снимка на процесите ти от Такс мениджъра? И да даваме идеи тогава, имам предвид един вирус с който скоро се борих.
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Това е на мойта щайга
- vwfena
- Контакти:
Pacho B написа:Това е на мойта щайга
Аз тук не виждам никакви странни процеси, а и антивирусната ти работи.
Spartacus написа:Доколкото разбрах от чичо гугъл csrss.exe e троянец.
Не това е процес на Windows троянеца е csrcs.exe

- k_garchev
- Контакти:
Ето и на моя!Имах и тема преди време,но пак не можах да оправя нещата!
Edit: viewtopic.php?f=67&t=249090&hilit=%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81
k_garchev написа:Spartacus написа:Колега като изтеглиш някоя антивирусна преименувай и името на taskmanager.exe или пробвай с онлине скенер.
При онлайн скаенер ми изписва,че няма такава страница!А иначе не ми дава да инстална нищо!
Мен при онлайн скенера на касперски почна да сваля някакви фаилове около 1 2 Гб и ся немага да намеря каде са тези фаилове за да ги истрия защото С: ми се напълни а не е много добре до колкото знам

- vwfena
- Контакти:
Изключи процесите в червеното малко са гаднички, но с по-бързо изкл става работата. След като ги изкл. без да рестартираш или каквото и да било друго инсталираш антивирусна ако имаш или дърпаш и я инсталираш и пускаш да сканираш, ако нямаш дръпни Malware.
Сега видях, че съм ти писал и в другата тема направо като спреш процесите дръпни Malware и инсталирай, обнови и ги изчисти ако имаш и друг компютър и са вързани в мрежа сканирай и него а също така виж и в в шернати документи да нямаш архив и друг файл с име на еднакво с името на папката.
Сега видях, че съм ти писал и в другата тема направо като спреш процесите дръпни Malware и инсталирай, обнови и ги изчисти ако имаш и друг компютър и са вързани в мрежа сканирай и него а също така виж и в в шернати документи да нямаш архив и друг файл с име на еднакво с името на папката.
- Mo0ny
- Автомобил:
- Двигател:
k_garchev написа:Ето и на моя!Имах и тема преди време,но пак не можах да оправя нещата!
Хм, тия процеси с дългите латински имена се *бават с компа.От темата разбрах, че се подновяват след спиране.
Пробвай следното. На друг чист компютър си изтегли Кaspersky Rescue Disk - http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/re ... updatable/
и го качи на диск или флашка и т.н.

Не ми се пише

Следвай тези стъпки - http://www.howtogeek.com/howto/36403/ho ... fected-pc/
Ако не знаеш английски пиши в темата да ти обясним на 2-3 кво трябва да се прави

Pacho B ако искаш пробвай същото,но при теб проблема ми е все още неясен

И бива ли така да се стои без антивирусна

- k_garchev
- Контакти:
Mo0ny написа:...
Утре ще пробвам твоя вариант!Лесно е да преинсталирам "прозореца",ама не ми се разправя после с всички глупости!
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
k_garchev: По-лесно и бързо ще е да си реинсталираш операционната система, от личен опит го казвам - преди време ми трябваха 3-4 часа ровене из регистри, Safe Mode-ове, Start-Up инструменти, анти-вирусни за подобен вирус като твоя. За съжаление всеки такъв вирус изисква различни методи и общо взето е малко дълго за обяснение какво точно трябва да направиш и дали ще има резултат.
Pacho_B: В твоя таск-мениджър наистина няма нищо обезпокояващо. Това с инсталацията на анти-вирусни - само за тях ли го прави или с всякакъв вид програми? Ако и на други програми го прави, може, освен вирус, да нямаш място на диска, в който е инсталиран Windows, или диск/памет да е прецакана, или не се свалят както трябва (кофти връзка към интернет).
И двамата може да проверите със CCleaner (ccleaner.com) в StartUp за нещо съмнително. Може да си свалите Portable версията на CD, за да не може да го прецака вируса, ако е от това. Същото важи и за Portable антивирусни.
Ако е вирус най-добрият вариант е както колегите са казали с Live CD с някоя антивирусна, защото докато е пуснат Windows някои работи не могат да се чистят...
Успех!
Pacho_B: В твоя таск-мениджър наистина няма нищо обезпокояващо. Това с инсталацията на анти-вирусни - само за тях ли го прави или с всякакъв вид програми? Ако и на други програми го прави, може, освен вирус, да нямаш място на диска, в който е инсталиран Windows, или диск/памет да е прецакана, или не се свалят както трябва (кофти връзка към интернет).
И двамата може да проверите със CCleaner (ccleaner.com) в StartUp за нещо съмнително. Може да си свалите Portable версията на CD, за да не може да го прецака вируса, ако е от това. Същото важи и за Portable антивирусни.
Ако е вирус най-добрият вариант е както колегите са казали с Live CD с някоя антивирусна, защото докато е пуснат Windows някои работи не могат да се чистят...
Успех!
- k_garchev
- Контакти:
slimmer написа:k_garchev: По-лесно и бързо ще е да си реинсталираш операционната система, от личен опит го казвам - преди време ми трябваха 3-4 часа ровене из регистри, Safe Mode-ове, Start-Up инструменти, анти-вирусни за подобен вирус като твоя. За съжаление всеки такъв вирус изисква различни методи и общо взето е малко дълго за обяснение какво точно трябва да направиш и дали ще има резултат.
Пробвах и с CCleaner!Изтри ми само всичко в интернет!Проблема си остана!
Успех!
Пробвах и с CCleaner!Изтри ми само всичко в интернет!Проблема си остана!
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
За CCleaner имах предвид да прочистиш списъка със стартиращи програми (Tools > Startup).
- k_garchev
- Контакти:
slimmer написа:За CCleaner имах предвид да прочистиш списъка със стартиращи програми (Tools > Startup).
Спирам,изтривам и пак се появяват!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”