baracuda681 написа:Все пак си е секретно зветно.
Аха!
И ... викаш - ще ти каже?

Впрочем - в тая тема банка ли обираме или мерим на полицията ония работи?
baracuda681 написа:Все пак си е секретно зветно.
feikot написа:Ей ся изчакай да се включи Мети ще ти каже.Аз ще пропусна.
feikot написа:Бил ли си на учения,бил ли си изобщо свидетел на действията им.
feikot написа:Не са им наредили,за това не са.А ОМОН,да,всички сигурно са гледали клипа с кайенките където объркаха.
hooligans написа:Тука почнахте да си мерите посещенията...
vasko01 написа:hooligans написа:Тука почнахте да си мерите посещенията...
Асъл, то който е бил част от такова звено няма да седне да пише по форумите , а това да си присъствал случайно на някое учение (дори като журналист) е много далече от това да можеш да прецениш реалните полеви и оперативни възможности на някой.Аз имам военно образование ,работил съм и в полицията но никога не бих си позволил да давам мнение за такава ситуация особенно по интернет и без да съм бил там.Единственото което мога да кажа е че няма отряд в света който да гарантира, че ще нахлуе в банката без да застраши живота на заложниците![]()
![]()
icoico написа:feikot написа:Не са им наредили,за това не са.А ОМОН,да,всички сигурно са гледали клипа с кайенките където объркаха.
Практическият опит на нашите ченгета се изчерпва с оня малоумник,който отвлече рейса за Варна по-миналата година...и слава богу...
Vizor написа:vasko01 написа:hooligans написа:Тука почнахте да си мерите посещенията...
Асъл, то който е бил част от такова звено няма да седне да пише по форумите , а това да си присъствал случайно на някое учение (дори като журналист) е много далече от това да можеш да прецениш реалните полеви и оперативни възможности на някой.Аз имам военно образование ,работил съм и в полицията но никога не бих си позволил да давам мнение за такава ситуация особенно по интернет и без да съм бил там.Единственото което мога да кажа е че няма отряд в света който да гарантира, че ще нахлуе в банката без да застраши живота на заложниците![]()
![]()
Точно така! Какво направиха и руснаците? Съвсем случайно се оказа, че познавам едно момиче, което е било в културния дом. Дори не са искали в болницата да им кажат какъв точно газ са им пуснали за да знаят как да лекуват заложниците.
Просто някои тук са гледали прекалено много филми. Аз за нашите хора не ми се коментира. Като гледам какви ченгета се навъдиха и как работят ми става лошо, а тоя вътре щом е искал цигари и безалкохолно значи е пътник!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта