...... написа:..., единия от маркущите на газта се бе заплел в....

...... написа:..., единия от маркущите на газта се бе заплел в....
Hertz написа:А някой запознат ли е със метода на засаждане на барчетата?
M_POLO написа:ето още малко от вътрешния интериор
vaskoto1 написа:...тоя датчик бачка: имаимаимаимаимаимаима-няма-имаимаимаимаимаима
сега вече трябва да ме разбереш...![]()
![]()
![]()
brumbar4e написа:blinder написа:Май и аз пропускам...ще ходя в Асеновград за рокля
... дано ти седи добре![]()
![]()
![]()
Ляв заден стоп за Г4
nikogbt написа:продавам поглакътник за ГОЛФ 4 70лв
vaskoto1 написа:на бас че тоя който ги измисля някъде в уса кара сув, който гори по един птеродактил и три папрата на паркиране...
Presian написа:Аз съм точно с такива. Н4 са 13 лева в ОМВ. Първо не бях доволен, но се оказа, че им е трябвал реглаж. След това се оказа, че светят почти прекрасно!
hinev написа:Реглаж на кое ?
Много добре знам 4е Remus е марка. Аз съм имал предвид Спортно гърне (ремус). А за това дали съществува YED има такова гърне. Ела да го видиш а не да спамиш ако си нямаш друга работа.
Burner_inc написа:....... а и АБС-а може да вдигне 200 само в дисциплината "свободно падане"
Kuncavia написа:Бях в кенефа и не успях да го видя, само мернах буса.
С голям стикер на задния прозорец и на предния номер.
berta написа:с 2 думи продаваш криви дискове за да си купиш здрави хитар си и ти
slimshadi написа:Не е точно така,здравите съм си ги купил,тия няма какво да ги правя......Искам да помоля да пишат само хора,които имат реален интерес за да няма излишен спам.Благодаря.
zdravko_dimitrov1986 написа:Искам да си сложа някакво малко надрисче на колата, но не знам какво да е.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта