Кой ходи на протест???
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кой ходи на протест???
Аз не съм подкрепял нито един протест в който и да е град или село в страната ...
-
golf_td
- Автомобил:
- Двигател:
аз подкрепих протеста в Бургас и се сдобих с фиш за 50 лв за непоставен колан.Не мислих че сред толкова много коли ще проверяват за колани...но както и да е това няма да ме спре да протестирам!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
За съжаление ми е много далече, иначе бих отишъл, въпреки да знам че нищо няма да се промени! 
-
extremekoko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз бях също отличавах се доста
мернах и 2 3 колеги от форума единия нещо беше закъсал с едно г2
Колега shemeta, теб те видях, ти сериозно се отличаваш от другите
, даже по едно време карахме един до друг.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Не ми е ясно какво постигате като блокирате пътищата?
Пречите на другите като вас във същото положение да се приберат вкъщи, и им повишавате разходите? Пречите на шофьорите да си изпълнят доставките и да ги глобяват, създавате напрежение сред хората тръгнали да се приберат или да идат на пазар или някъде другаде?
Не съм виновен аз или който и да е друг който не протестира за цените на горивата че да страдаме заради това.
Това е най-тъпия протест който съм виждал. Не го подкрепих и няма да го подкрепя.
Избивайте си комплексите другаде.
Не са ви виновни големите разходи, а са ви малки приходите.
Пречите на другите като вас във същото положение да се приберат вкъщи, и им повишавате разходите? Пречите на шофьорите да си изпълнят доставките и да ги глобяват, създавате напрежение сред хората тръгнали да се приберат или да идат на пазар или някъде другаде?
Не съм виновен аз или който и да е друг който не протестира за цените на горивата че да страдаме заради това.
Това е най-тъпия протест който съм виждал. Не го подкрепих и няма да го подкрепя.
Избивайте си комплексите другаде.
Не са ви виновни големите разходи, а са ви малки приходите.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Я... ти да не взимаш 2-3 хилки заплата бре, играч?
Малки ни били приходите... сигурно и ти си на газ, "ЕКО" тип си, нали, не е заради цената...
Е, някой от нас са на бензин или дизел (където няма алтернатива), а не на подвижни бомби...
Съгласен си хората да плащат безумни цени за гориво, така ли?
Имах добро мнение за теб, съдейки по постовете ти...
Малки ни били приходите... сигурно и ти си на газ, "ЕКО" тип си, нали, не е заради цената...
Е, някой от нас са на бензин или дизел (където няма алтернатива), а не на подвижни бомби...
Съгласен си хората да плащат безумни цени за гориво, така ли?
Имах добро мнение за теб, съдейки по постовете ти...
-
goshe7o0o0o
- Автомобил:
- Двигател:
И аз бях на протеста
Трябва държавата да види че има хора който не са съгласни с ТЕЗИ ЦЕНИ...
- freestyler911
Хич не съм еко тип , и хич не ме кефи да наливам на 2,77 за 100 октанов с мисълта че наливам чист 95 поне...
Но не е това начина! НЕ Е ТОВА!
Защо не блокираха колите на парламента и служебните коли на министерствата, а блокират мене и другите нормални хорица дето са на същия хал. Защо си го слагаме сами ?
Но не е това начина! НЕ Е ТОВА!
Защо не блокираха колите на парламента и служебните коли на министерствата, а блокират мене и другите нормални хорица дето са на същия хал. Защо си го слагаме сами ?
-
golf_td
- Автомобил:
- Двигател:
Защото виждаме този пример от други държави, как всички да се втурнем до София и как ще протестирам аз като съм от Поморие - да налея пълен резервоар да дойда до София ? - това протест ли е или точно обратното, освен това казваш че ни са ниски доходите, това значи че ти не се включваш в това число, тоест "сития на гладния не вярва" стрелката винаги ми е в резервата на мен!
- toshe v ataka
- Автомобил:
- Двигател:
аз бях и на двата в пловдив
- freestyler911
golf_td написа:Защото виждаме този пример от други държави...
Ми дайте да вземем пример от Либия и Ирак....
Да вземем пример от Китай... сгрешил=разстрел на площада.... координатора на масовите безредици? Какво ще кажете?
А?
И както пееше един велик Човек... не ти харесва тук тогава вземи си ден почивен, сам решаваш, багажа стягаш, и заминаваш , но в случай че оставаш бъди пасивен...
Не е това начина! Не се протестира така. Няма как да скандираш че не си педе*ас и сам да си го набутваш в г*за .
Спорим че народа няма пари за гориво и че цените са високи а сами принуждаваме същия народ да си гори бензина и времето в абсурдните протести.
И пак , не се прави така. Взимали пример... видяла жабата че подковават коня...
Правителството изпраща хуманитарна помощ в ирак либия и япония.... Умрях от смях.... хората в българия гладуват , ние пращаме хуманитарна помощ..... ЕВАЛА!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”