Шансън е голям да ги продадеш,все пак ще са ти нужни едва 5-6 клиента за 40бр. (някой може да вземе и два пакета от 3 или 5).Ако ги пуснеш така мога да питам за няколко броя.

maxpayne написа:Ти сигурен ли си, че са ТОЧНО този модел?.
Layer написа:maxpayne написа: но дайте идея ако е на дребно в какво да ги пращам
Layer написа:дайте идея ако е на дребно в какво да ги пращам
ABSOLUT написа:Като бях в Куба с едни приятели, ни пробутаха ментета на Кохиба.
Познават се и по кутията, на ментетата е "дървено" изработена, с едни менташки пантички.
Не ги продават в магазини, а мургави субекти на улицата![]()
А цената беше смешна, излизаше по 2$ пурата.
Има и официални магазини, но там са си на истинските цени, по-ниски от България, но не в пъти.
ping23 написа:Шиткай ги на Боян Радевще им се зарадва
drmilendd написа:ABSOLUT написа:Като бях в Куба с едни приятели, ни пробутаха ментета на Кохиба.
Познават се и по кутията, на ментетата е "дървено" изработена, с едни менташки пантички.
Не ги продават в магазини, а мургави субекти на улицата![]()
А цената беше смешна, излизаше по 2$ пурата.
Има и официални магазини, но там са си на истинските цени, по-ниски от България, но не в пъти.
А провери ли в крайна сметка дали пурите са истински? Не че нещо но някой да ти подари пури за два бона, голям приятел трябва да е.
П. С. И на мен са ми носили подаръци от доминикана пури и шапка. Та шапката я виждам в магазин за пури в софия с цена 200 лв. Толкова се учудих, че питах моя приятел, който ми каза, че я е взел за 5 долара от там.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта