пасат б3 - смяна на консумативи + кормилна рейка

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Re: пасат б3 - смяна на консумативи + кормилна рейка

Мнениеот vasilb » Нед 20 фев 2011 13:06

pe6kata написа:
fenomen_oc написа:не..колегите са прави! не бях коректен към тях! извинявам се за което!
и ще напусна форума

няма нужда да го напускаш, просто е добре да си промениш отношението към форума. Добре е да даваш това, което би искал да получиш... говоря за отношението в случая, но важи и по принцип...

Същото написах, но не го публикувах! Отнасяй се към хората така, както те се държат към теб - ако са гадни ти бъди по-гаден, а ако са коректни ти бъди още по!
П.П. Гергин - прав си и не би трябвало да е така, но реалността и отношенията между хората в момента са малко обърната с главата надолу и ако не си с рогата напред някой ще те наниже на неговите рога! :wink:
fenomen_oc ми писа и каза, че си изпълни обещанието. To be continued ...

Последна промяна от vasilb на Нед 20 фев 2011 16:40, променено общо 1 път.

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Нед 20 фев 2011 15:33

СЕга "феномена" като помръзне и плати едни хубави пари, строши камара нерви и обикаля с мил поглед по майстори и морги, ще се сети кой бил коректен, кой имал и кой нямал време. Ти му резни главата, а после му се извинявай, пито платено, а ??? death
Иначе горното за гаден, по гаден, най гаден не е добра житейска философия, според мен. Времето ще покаже кой е прав :bishop

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasilb » Пон 28 мар 2011 14:20

Гергин написа:СЕга "феномена" като помръзне и плати едни хубави пари, строши камара нерви и обикаля с мил поглед по майстори и морги, ще се сети кой бил коректен, кой имал и кой нямал време. Ти му резни главата, а после му се извинявай, пито платено, а ??? death
Иначе горното за гаден, по гаден, най гаден не е добра житейска философия, според мен. Времето ще покаже кой е прав :bishop

Времето го показа! :wink:
Виж събощението:

Заглавие: ...
От: fenomen_oc
Изпратено на: Нед Фев 20, 2011 11:16
До: vasilb
Съобщение

братле ако обичаш без заплахи! кво ще кажеш..?
значи сега без обеснения и работи няма смисъл...не бях коректен към теб признавам си! не е нужно да пишеш из форума разни такива работи нали ?
капаци ще имаш!!! по добре късно отколкото никога...?
мисля че ти беше мн коректен към мен..и аз трябва да си върна дължимото. Така, че казвам сега...до края на тази седмица ще ти пратя капаци!!! и всичко да си е както трябва

Не седмица, а почти месец и половина мина (по-добронамерен и отстъпчив няма как да бъда в изчакването). Прав си, че не трябва да се отнася един човек към друг така, като и аз съм на същия принцип, но всяко правило си има изключения! Да е жив и здрав, ама до никъде няма да стигне така! :wink:

angel1223
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angel1223 » Чет 31 мар 2011 17:12

Момчета не се карайте бе . недейте така , достатъчно е напрегнато ежедневието ни че да се хокаме един друг .Извини се колегата и той и аз и всички други сме правили грешки и сме забравяли и т.н Нека да му простим :bowdown

Върни се в “Passat”