Днес откачих модула за дистанционното и пак слщата работа. Та моля за съвет как да оправя централното Проблем с централно
- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
Проблем с централно
Здравейте колеги, имам проблеми с централното на пасата(б4). Два месеца бях извън страната и колата не е карана, бащата явно е забравил да изключи СД-то и акумулатора беше изтощен. Вчера заредих батериката но сега възникна следния проблем: като дам контакт вратите се заключват, (имам монтиран допалнителен модул за дистанционно отключвам) отключвам и след секунда пак се заключват
Днес откачих модула за дистанционното и пак слщата работа. Та моля за съвет как да оправя централното 
Днес откачих модула за дистанционното и пак слщата работа. Та моля за съвет как да оправя централното - vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с централно
Щом си сложил модул за дистанционно заключване, предполагам централното е оригиналното вакуумно. Нещо ти дава сигнал на моторчето, че трябва да заключи - провери датчиците в предните външни дръжки на вратите и при моторчетата на предните врати. Дано не е влезла мишка и да е изгризала някой кабел и от там да ти прави мизерии, но мисля, че някой от датчиците е запецнал и при отключено дава сигнал да се заключи. Разглобяване на корите и проверка, а ако не можеш сам - при някой алармаджия, но договаряш цена предварително, а не ... бе лесна работа и после ...
! Успех! 
- passat_rs
ако е от датиците щеше да го прави винаги, а то го прави само когато колата е на контакт или когато е запалена
- Presli82
- Автомобил: Volkswagen Passat b2
- Двигател: diesel
- Контакти:
Пробвай да откачиш буксата на допълнителния модул и пробвай пак за да разбереш дали е от него или от друго
- passat_rs
пробвах пак така 
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Като дадеш на контакт се заключва ... значи някой кабел, по който тече ток при контакт, е оголен и се допира до кабела, който дава сигнал на компресора и той, хайвана, помпи. Провери дали кабелите и връзките на този модул на са се разбутали и да дава късо. Щом е само на контакт според мен е от кабелите.
- passat_rs
Май разбрах къде е проблема утре ще продължа да ровя. Имам съмнения че моторчето на парното прави проблема когато спра вентилатора проблема изчезва
Откакто купих колата вече четвърта година никога не е спирано винаги си е на положение 1
- passat_rs
Така проблема не е то където се съмнявах. Изкам да попитам дали имам конфорт модул имам само ел.шибидах преди малко установих че се затваря и люка когато се заключва сама. А и евентоално ако имам конфорт модул къде да го търся. 

- пинко
- Автомобил: passat b4
- Двигател: 1.8 abs 1994
щом ти се затваря и люка нещо лъже модула че колата се заключва с ключа и тека затваря всичко отворено, провери си кабелите на дръжките на вратите, но първо развърти с ключа ключалките успех
- passat_rs
пробвах като откачих кабелите на дръжките няма ефект изкам да разбера къде е модула ако има
- пинко
- Автомобил: passat b4
- Двигател: 1.8 abs 1994
passat_rs написа:пробвах като откачих кабелите на дръжките няма ефект изкам да разбера къде е модула ако има
ако разбереш къде е модула пиши

- passat_rs
пинко написа:passat_rs написа:
ако разбереш къде е модула пиши
вече втори ден ровя проблема не е открит така и модула явно няма

-
stefan_gb1
- Автомобил:
- Двигател:
Блока трябва да е под задната седалка. Провери и следните неща - извади куплонга на конпресора и виж за окисляване там, също извади предните два маншона на вратите и провери за скъсани кабели там.
Някъде имаш верига между клема 15 и проводник сигнал за заключване. Също и връзките където са привързали допълнителния модул за централното.
Някъде имаш верига между клема 15 и проводник сигнал за заключване. Също и връзките където са привързали допълнителния модул за централното.