Здравейте колеги,
опитах се да монтирам нов CD player в пуловера, но имам малък проблем.
На евробуксата на захранващата част са ми разменени местата на постоянния + и АСС /през контакта/.
Не искам да свързвам двата кабела за да работи без контакт или да режа кабелите и да ги преправям.
Знае ли някой, как се вадят пиновете от евробуксата за да им разменя местата и да пусна музиката.
Намерих една контра, която свалих /намира се от едната къса страна на буксата и се вади, жълта на свят/,
но явно има и друга, защото все още не мога да я извадя. Благодаря на всички.
Проблем с евробукса
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Re: Проблем с евробукса
Тя е 2 лв бе човек
Взимай смело една малка отвертка и вади ламаринката.

Mihailov78 написа:Тя е 2 лв бе човекВзимай смело една малка отвертка и вади ламаринката.
Мерси за съвета

Все пак успях да разбера как става.
За тези, на които им предстои подобна манипулация ще обясня, как го направих:
1. Първо от късата страна на буксата за захранването има жълто клинче /при Вас може да е друг цвят/, което се вади лесно с тънка отвертка или игла.
2. След това, Ви трябват две тънки пластини /с дебелина около 1 мм, ширина около 2 мм и дължина не по малко от 2 см/, които пъхате плътно в предната част на буксата, от двете страни на пина, който ще вадите и дърпате леко кабела отзад.
Ето и пример:
Това е цялата работа, дано съм помогнал на някого.
- poliboy
- Автомобил: VW Lupo
- Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
- Контакти:
Май и мен това ме чака. И аз се загледах в това жълтото на буксата ама ми се стори че не се вади.
Иначе при мен проблема е описан подроно тук: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=124067 последните мнения. Ако и ти си имал същия проблем пиши кои пинове си сменил.
Иначе при мен проблема е описан подроно тук: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=124067 последните мнения. Ако и ти си имал същия проблем пиши кои пинове си сменил.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Пластини за да не търсите подобни спокойно може да ги замените с игли или карфици 

- poliboy
- Автомобил: VW Lupo
- Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
- Контакти:
Става и с кламерче 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”