Какво стана с цените на горивата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво стана с цените на горивата?
Малоумници и стадо малко пресилено ми идва На някой ако не му харесва идеята да не ходи но да пише подобни епитети 

-
- Автомобил:
- Двигател:
значи за тези епитети би трябвало да се обиди този , който се чувства такъв, именно затова по нагоре бях питал леко иронично вие от коя част на обществото сте- дали сте от тези , които са с над 1000 лв заплата и не им пука особено за цените или от всички онези, които искаме да покажем че ни има и не сме съгласни (глас народен - глас божи) или от онези които недоволстват, но и нищичко не правят , обезверени са и нямат желание дори на най-малкото за да се постигне промяна...
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Под 'малоумници' имам предвид точно тия с донътите, не нормалко каращите в колоната.
Аз когато гледах на живо донъти не видях - видях само 2-3 БМВ-та и едно Рено, които въртяха гуми, а навсякъде около тях имаше коли.
Да, за мен това са малоумници!
Аз когато гледах на живо донъти не видях - видях само 2-3 БМВ-та и едно Рено, които въртяха гуми, а навсякъде около тях имаше коли.
Да, за мен това са малоумници!
radotom написа:... за да им надуват главите с клаксони малоумници, въртящи донъти и свирещи с гуми покрай още 20 коли, нали?
...
Не слагай хората участващи в протеста под общ знаменател

Станах свидетел как хора от различни възрасти се бяхме събрали на място където едва ли нещо друго би ни събрало. И да, имаше и мерцедеси. И таксита. И голфове. Поне 10-15 човека изброих с колелета, който сложиха табелки за протест на кормилата си и караха в колоната/въпреки че заваля/. Имаше и няколко лади. Видях няколко момчета от нашия форум, и доста от Мазда-сектата.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
след като всичките сте толкова задружни и искате да проявите гражданска съвест, защо не се разберете 1 седмица да не си карате колите.
ето ви протест. ще има полза и за вас самите и за природата, а и ще стресне бензинджиите.
предполагам сега ще кажете, ама аз работя с колата, трябва ми, имам малки деца и т.н.
точно тук е проблема и затова участващите в този протест не са особено умни и се оставят да бъдат водени за носовете. лесно е да протестираш в неделя на слънчице с колата, ама пробвайте по трудния начин.
ето ви протест. ще има полза и за вас самите и за природата, а и ще стресне бензинджиите.
предполагам сега ще кажете, ама аз работя с колата, трябва ми, имам малки деца и т.н.
точно тук е проблема и затова участващите в този протест не са особено умни и се оставят да бъдат водени за носовете. лесно е да протестираш в неделя на слънчице с колата, ама пробвайте по трудния начин.
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Единствената забележка която имам към пловдивската полиция е, че сума време не мога да влезна в Пловдив, защото бяха затворили асеновградско и кукленско, но нямаше ни един знак или табелка, която да ме опъти. Така слизайки от Марково, хванах околовръстното с идея да влезна от кукленско, ама ... греда. Викам си ок, въртя на колелото и продължавам към асеновградско. Стигам там и О, изненада, и там затворено. Върнах се обратно от където съм тръгнал, че да влезна през кичука...
На ВСИ-то се засякох с протестиращите, разбира се не пропуснах да им вметна пожелание с трипръстова картичка. Чак съм отвратен от стадната малоумщина.
Епитети... лепя... искам. Всичките ми познати, които бяха на протеста, не можаха да ми дадат отговор на въпроса "И сега какво? Кой ще смъкне цените и как очаквате да стане". Но всеки гордо се бие в гърдите и бучи че трябва да се протестира. На всеки от тях залепих епитет - веднага! В Пловдив полицията беше на ниво и с право спираше колоната и затваряше улици! Мирен протест НЕ е протест в който се налага полиция да укротява страстите!
golf_td Аз съм от тези, които от бая време са без заплата и съм от многото, които сами си знаем как оцеляваме. Това значи ли че трябва да блокирам улици и да преча на всички, ОСВЕН тези срещу които протестирам? Ще излезна на протест с/у цените на тока - също е важен за всички. За колата... използвам алтернативно гориво, бензин и нафта сипвам само на ромпетрол - така изразявам протеста си. До колкото съм запознат въпросната верига внася тези горива => не наливам в гушата на наще задници
На ВСИ-то се засякох с протестиращите, разбира се не пропуснах да им вметна пожелание с трипръстова картичка. Чак съм отвратен от стадната малоумщина.
Епитети... лепя... искам. Всичките ми познати, които бяха на протеста, не можаха да ми дадат отговор на въпроса "И сега какво? Кой ще смъкне цените и как очаквате да стане". Но всеки гордо се бие в гърдите и бучи че трябва да се протестира. На всеки от тях залепих епитет - веднага! В Пловдив полицията беше на ниво и с право спираше колоната и затваряше улици! Мирен протест НЕ е протест в който се налага полиция да укротява страстите!
golf_td Аз съм от тези, които от бая време са без заплата и съм от многото, които сами си знаем как оцеляваме. Това значи ли че трябва да блокирам улици и да преча на всички, ОСВЕН тези срещу които протестирам? Ще излезна на протест с/у цените на тока - също е важен за всички. За колата... използвам алтернативно гориво, бензин и нафта сипвам само на ромпетрол - така изразявам протеста си. До колкото съм запознат въпросната верига внася тези горива => не наливам в гушата на наще задници
-
- Автомобил:
- Двигател:
петролхийд - не искаме акъл от такива , които няма да протестират, щом казваш "вие направете това или онова " дотук спирам да ти чета поста, или си с нас или не - акъл не щем
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
golf_td написа:петролхийд - не искаме акъл от такива , които няма да протестират, щом казваш "вие направете това или онова " дотук спирам да ти чета поста, или си с нас или не - акъл не щем
колега от година ходя пеш почти навсякъде.
миналия месец съм сипал 40 лева бензин, добре ли е?
пътувам с влак, метро, автобус, но не и с колата.
мисля че моя протест е повече протест от твоя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Протеста си е мирен - просто имаше недоволни господа и госпожици , които си имат много парички и не им пука и не искат да се бавят в колоната - е много такива си изпатиха - къде с псувни къде по друг начин - аз съм свидетел! а иначе това е само началото искахме по нормален начин да покажем че няма да стане - който не е с нас - значи е с тях - трябва да сме единни - и аз може да съм намирал по-хубави начини за протест , но тва значи да се разделим - едни така едни иначе, въпроса е да сме заедно "съединението прави силата"
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами и тук не си съвсем прав колега - вид протест е да , но по-скоро по принуда протест, защото ако имаш пари сигурно ще си караш колата, въпроса е да имаш възможност за да заредиш колата поне донякъде и да изразходиш горивото в протеста! нищо че сега примерно и аз няма да карам цяла седмица , за да възвърна по някакъв начин загубените пари, но ето аз поне както се казвах направих някаква жертва - давайки доста пари за гориво за протест, а и глобата за без колан!
-
- Автомобил:
- Двигател:
golf_td написа: - който не е с нас - значи е с тях - трябва да сме единни -
Ами в този ден ако исках да си отида до село примерно, за да помогна на родителите си защо да не искам да изпреваря простестиращите?
Няма да си губя времето в колони като си имам друга работа. Това не значи че съм против вас, просто предпочитам да окопая картофите в градината примерно.
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Да разбирам, че си дал пари за гориво, за да протестираш срещу скъпото гориво?! Да направя жертва и да си натрупам 500лв сметка за ток в знак на протест срещу енергото?!
Глобата за колана няма нищо общо с протеста!
Глобата за колана няма нищо общо с протеста!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега - копай си картофите , щом те са по-важни от една такава кауза! В скоро време може да ходиш с колело или пеш да ги копаш!Смисъла на протеста е именно това -да сме единни и заедно , не само да пишем по форумите!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има много общо с протеста глобата за колана - ченгетата просто използваха момента да пишат глоби, при друга такава ситуация никога нямаше да имат пост на съответното място! Може би се страхуват да спират джипове и с класи .. знам ли!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз просто казвам, че някой хора са си имали работа по време на протеста, не сме всички свободни в неделя.
Пък и две седмици след първия протест не виждам никаква промяна, като блокирате някой път едва ли шефа на Лукойла ще се трогне.
А картофи не копая, защото съм алергичен към физическа работа. Просто го дадох като пример.
Пък и две седмици след първия протест не виждам никаква промяна, като блокирате някой път едва ли шефа на Лукойла ще се трогне.
А картофи не копая, защото съм алергичен към физическа работа. Просто го дадох като пример.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”