проблем с Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 05 авг 2006 7:28

Dosy написа:--------------------------------------------------------------------------------

Това с педала - хубаво, а за придърпването и прекъсването обаче никой не се изказа. Имам чувството, че нещо става със стъпковия мотор и усещам, че това е адски неприятно

махам-астрите им е най-често срещаната болест...
тоя мотор (ABU-чайника...) има различни,уникални по размер и номерация бутала,а оттам и мн др части(най-зле е със скоростната кутия май...)

spam и на вектрите.... :cry: ама 300лв за мексиканско моторче не давам при положение че в ибей siemens e 79Euro... :shock

dygy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dygy » Нед 06 авг 2006 18:01

Dosy написа:--------------------------------------------------------------------------------

Това с педала - хубаво, а за придърпването и прекъсването обаче никой не се изказа. Имам чувството, че нещо става със стъпковия мотор и усещам, че това е адски неприятно

махам-астрите им е най-често срещаната болест...
тоя мотор (ABU-чайника...) има различни,уникални по размер и номерация бутала,а оттам и мн др части(най-зле е със скоростната кутия май...)

това в какъв смисъл :D

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Пон 07 авг 2006 23:15

дааааа....и моя Golf е с ABU мотор и като го пусна от 140 км.на пета по инерция педала на газта леко потъва надолу и си помислих че ме гони някаква параноя но сега вече.......съм сигорен ама досега не смеех да си и помисля че е вярно....иначе нямам никакъв проблем с оборотите ......единствено мога да кажа че след като запали ако натисна газта в същата секунда двигателя се дави и дори гасне...просто след като запали изчаквам секунда две и газ........ако тва е ненормално.....ама едва ли

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Вто 08 авг 2006 0:08

TPS (датчик за дроселовата клапа ) :roll: :!: :?: .И при мен го има това с придръпването.Трябва мн леко да си махаш крака от газта за да не прави така ( особено на 2-ра предавка най- много се усеща.

dygy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dygy » Съб 12 авг 2006 11:16

bobcho написа:TPS (датчик за дроселовата клапа ) :roll: :!: :?: .И при мен го има това с придръпването.Трябва мн леко да си махаш крака от газта за да не прави така ( особено на 2-ра предавка най- много се усеща.

Дяволски си прав, тъкмо се връщам от диагностика - това е проблема, но един нов такъв струва 600 кинта
В момента го позачисти и проблема в миг изчезна дори и педала на газта не мръдва повече, но не знам колко временно е това:) Ше се търси на старо читаво

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”