Мнение за случка с полицай

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Мнение за случка с полицай

Мнениеот icoico » Вто 29 мар 2011 15:28

Lepoev написа:Колега аз да ти кажа съм безплощаден и си пиша актове и 100лв са ми предлагали и не нито съм взимал и никакви компромиси само на колеги които съм спирал съм ги правил щото полицай никога не глобява полицай.
Имам колеги които директно си го намекват и при тех минава при някой даже и не минава номера ;) Затова,че ако ме смяташ за някое корумпирано ченге не не съм! А ако теб те спра и си виновен и не те познавам директно акт ще ти напиша ако ми се заядеш ще допълня и още.
Така,че си помисли как ще се държиш с контролен орган защото такива отворковци като теб си палят колите със сълзи на очите.

Я,не знаех, че полицаите се делели на териториален принцип-площадни и безплощадни :shock mhihi Съжале боку за спама,ама.... :063: :063: :063: :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 29 мар 2011 16:24

Взехте колегата на подбив май :twisted:

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 29 мар 2011 17:17

К.Одаджийски написа:Взехте колегата на подбив май :twisted:

То не е от сега mhihi

rado_thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_thunder » Вто 29 мар 2011 21:34

Не знам в нашата държава как да се има респект на полицията. Такива тумбаци като те спрат и почват да се заяждат. Когато съм виновен добре, нека ми пишат акт или фиш. Нали ги гледам по пътищата те не спазват закона а искат ние да го спазваме, говорят по телефона докато карат, превишават скоростта без да са пуснали бурканите, спират си където искат. Когато пък ме обраха разследващия ми вика кво се плачеш като чели са взели много. Когато пък катастрофирах какво направиха гледаха да викнат линейка за да разкарат жената чиято кола ударих да я закарат в болница ( въпреки че тя 5 пъти каза че удара е бил лек и и няма нищо) за да останат сами с мен и да ми изцедят пари-почнаха и Ради ся кво правим знеш ли че мога акта да ти го направя че все едно си бил без колан и знаеш ли ако тея с рулетките дойдат дано на жената и няма нищо (само ме спичаха за да им дам кинти) мамка им мародерска. Полицай на нимка да го видиш бой. Има и свестни които си държат на работата, но всяко правило си има изключение все пак. Та за българската полиция само среден пръст и да го наврът там където слънце не изгрява. И за колегата полицай познавам ченгета които карат мъртво пияни само защото като ги спрът и покажат картат и ги пускат. Така не трябва да е. Ако бащами наистина беше пил щях да съм с две ръце за да му вземат книжката. Аз ако пия една бира не искам да карам само ако се налижи нещо много спешно. Яд ме е на това че преди да спрат баща ми 100% са спряли някой Дупнишки връзкар и са го пуснали с рушвет. Обаче нали новите дрегери имат карта с памет и са гледали да натопят бързо някой, и баща ми е бил перфектния човек не може в тъмното да си прочете акта, не му показли нулите на дрегера той не възразил и така кво да ви кажа. В четвъртак сме при адвоката тай каза че много пропуски са направили и акта щял да падне на 100%. Да се надявам де. ЬСъсипаха здравте на наще тъпите куки ако го намеря този който е писал акта цивилен го пребивам и окото няма да ми мигне. Изтормози възрастните хора от няколко дни се приотесняват колко пари ще е глобата и как ще се развият нещата.

Потребителски аватар
Вангел
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Вангел » Вто 29 мар 2011 22:35

Малко обърнахме темата ама.....

Не са виновни полицаите.....виновни сме ние,че им даваме.

Никой няма да ни бръкне в портфейла насила.

Аз също съм давал в случаи когато наистина съм бил в нарушение и съм бил доволен след това,че съм имал опция да се оттърва намясто срещу известна сума пари.

Кофти е когато лекар ти иска пари....примерно....ама тва е друга тема:)

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 29 мар 2011 23:53

Barboukov написа:Ако в полицията продължават да вземат такива клоуни като тебе, оправията е безнадежна.

:да:
Не може да има държава без полиция, а такава поне унас няма :!: :!:

Lepoev написа:
... само на колеги които съм спирал съм ги правил щото полицай никога не глобява полицай.
...
А ако теб те спра и си виновен и не те познавам директно акт ще ти напиша ако ми се заядеш ще допълня и още.
Така,че си помисли как ще се държиш с контролен орган защото такива отворковци като теб си палят колите със сълзи на очите.

Приятелю (такова е обръщението), няколко пъти ти давах 'жокери', съвети ... Явно не отбираш :?
Не ника да си смениш, а в друга държава да идеш и в тамошния форум да се регнеш, пак ще те подиграват!

Колега а? На колеги викаш правиш прИмоции?!
Ако не ме познаваш, акт ще ми пишеш? - ще ти обърша шамарите и после за съда ще те освидетелствам и ти ще го поемеш ...!
Направи една услуга на себе си и на обществото - напусни полицията и се върни в супер маркета!!!

Може горното да не приляга на един модератор, но го пиша от сърце и като потребител на тоя форум, и бих си понесъл всякаква отговорност за това!
Друг такъв няма като теб, не е имало и няма да има!
... или май ги има прекалено много :?

Мога още много да изпиша, сигурен съм и доста от хората тук също, но ще кажа само :No и :lock:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”