Hungaroring - коментари.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
АМи управлението се строши, щото няколко пъти мина през бордюра, и според мен имаше контакт с Хайдфилд..
Абе можеше да влезне в бокса, и да излезне 4 ти в крайна сметка..
ама на...
На практика, ако беше пуснал по-рано де Ла Роса, без да прави магарии през бордюрите, можеше да я докара до финала...
В крайна сметка..
рискуваха и загубиха какво толкоз..
В турско ще видим кой какво и колко...
Абе можеше да влезне в бокса, и да излезне 4 ти в крайна сметка..
ама на...
На практика, ако беше пуснал по-рано де Ла Роса, без да прави магарии през бордюрите, можеше да я докара до финала...
В крайна сметка..
рискуваха и загубиха какво толкоз..
В турско ще видим кой какво и колко...
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да
Шумахер все пак е взел една точка
Kubica disqualified, Schumacher scores
Шумахер все пак е взел една точка

Въпреки че отпадна три обиколки преди края на състезанието за Голямата награда на Унгария, Михаел Шумахер прибави една точка в актива си заради дисквалификацията на завършилия на седмо място дебютант във Формула 1 Роберт Кубица (Заубер). По този начин седемкратният шампион намали преднината на лидера в шампионата Фернандо Алонсо на 10 точки. Стюардите на състезанието заявиха, че са наложили наказанието, тъй като болида на Кубица е бил с два килограма над допустимото от правилника тегло.
Kubica disqualified, Schumacher scores
Jaw написа:Алонсо днес показа висш пилотаж невиждан от доста отдавна по пистите. Малко са пилотите изпреварвали и двете Ферарита с по обиколка още преди средата на състезанието.
п.п. А уж Шумахер бил най-добър на мокро.
Еми погледни времената.. когато пистата започна да поизсъхва (но все още беше мокра в 2/3) Шумахер записа най-бързата обиколка... Това говори, че в началото не Алонсо е бил много бързо (всъщност времената си бяха много зле), а другите бяха много-много бавни.
Когато пистата изсъха, а Шумахер беше със същите гуми.. Де Ла Росо започна да сваля по 2-3 секунди от времената на Шумахер.. което показва още ведънж, че темпото на каране в началото на повечето пилоти (с изключение на всички с гуми Мишлен) е отчайващо бавно...
Причината за ужасната скорост бяха лошите гуми за "мокро" на Бриджстоун.. и въпреки това 2 обиколки преди финала Шумахер беше на 2-ро място въпреки ужасно бавната скорост (както казваш затворени от Алонсо с обиколка).. и проблеми в окачването провалиха Шумахер (в следствие разбира се от ината му да се бори с Де Ла Росо, а не да влезне още веднъж в бокса), което показва, че Шумахер е всъщност пилота който кара уникално ("Краля на мокрото") въпреки много бавното темпо и нестабилност в по-голямата част от състезанието! Както се казва: прави планина от чудеса и стига в челото на класирането (все пак спечели Шумахер повече от Алонсо в това състезание: точка, точка.. ама кой ти я дава

А за затварянето на Шумахер от Алонсо с 1 обиколка, все пак стана, след като Шумахер беше посетил с един път в повече бокса... (около 20-25 секунди което нормално се губи при влизане)...
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Шуми се полакоми, и загуби 2-3 точки. Според мен, ако беше влязъл в бокса, щеше да завърши 5-6 или дори още по-напред, но той кара за "всичко или нищо". Жалко, че не можа да се възползва от отпадането на Алонсо. Въпреки всичко, стана голямо шоу последните обиколки с Педро де ла Роса, на мен лично ми беше много интересно.
Колкото до това дали Шуми е спортсмен - в този спорт не можеш да си спортсмен, в противен случай трябва да пускаш всеки, който те настигне. Евалла на Шуми, че се бори до последно, и има такъв хъс за победа!
Колкото до това дали Шуми е спортсмен - в този спорт не можеш да си спортсмен, в противен случай трябва да пускаш всеки, който те настигне. Евалла на Шуми, че се бори до последно, и има такъв хъс за победа!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
т одавна не бях гледал такова добро състезание.Интересното е че на писти които уж не можело да се изпреварва и т.н.(хунгароринг,монте карло) стават все яки състезания.Иначе Шумахер за пореден път показа що за гъз е хубавото в случея е че беше толкова лаком че и огромния късмет не му помогна.А това че е правил по добри времена от Алонсо е нормално щото на изсъхваща писта се правят по-бързи обиколки от колкото в гьоловете!А това за царя на мокрото е пълна глупост-всеки класов пилот(какъвто е и Шумахер) се представя добре на дъжд и това си личи в сравнение с останалите.Иначе според мен героя на състезанието беше Алонсо,а раиконен се изкендза доста дилетантски(нехарактерно за него).
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Шумахер може да кара наистина добре, но адски ме дразни понеже се бута като каруцар и това е от както се помня..... редовно се буташе с хил дори веднъж си спечели титлата така........ и не умее да губи ... беше кристално ясно че делароса и хайфилд ще го изпреварят а той на три пъти реши да мине напряко през бордюрите само и само да не ги пусне...... алонсо щеше да спечели ако не бяха забравили да му сложат гайките .. най малкото защото нямаше да пусне шумахер пред него
шумахер също можеше да спечели ако беше сложил гуми за сухо
.. най малкото нямаше да му се налага да минава през бордюрите три пъти поред......... всичко е ялово но това състезание ми хареса
не съм виждал друг пилот от 15 да стане 1ви за десетина обиколки 

.. най малкото нямаше да му се налага да минава през бордюрите три пъти поред......... всичко е ялово но това състезание ми хареса

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”