Нощни премеждия ...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Вто 01 авг 2006 8:59

Хората навсякъде са еднакви. Стига с тоя български манталитет - просто липсва контрол. Същият българин, който тук кара в насрещното с 200, изпреварва неправилно, и минава на червено, като отиде в Холандия например, се превръща в друг човек, и кара според правилата. Да не би с минаването на границата манталитетът му автоматично да се променя?! Не, просто знае, че там ако направи нарушение, после го чакат големи разправии и глоби.

Обратната ситуация - един чужденец, с чужд манталитет, като покара няколко месеца в България кола с дипломатическия номер, почва не само да минава на червено, ами да прави каквото си иска по пътищата, с очите си съм го виждал. Дали кара така и в родината си? НЕ! Но тук просто всички се чувстват безнаказани, защото цялата страна се тресе от корупция.

Така че не ми говорете за манталитет, и т.н., кучето играе според тоягата :wink:

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Чет 03 авг 2006 7:50

Вчера по BTV и Канал 1 казаха, че момичето е починало и родителите са дарили органи на нуждаещи се от трансплантация.....

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Чет 03 авг 2006 10:06

най-гадното че точно с това момиче се запознах час преди да стане белята. позната е на мое приятелче.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 03 авг 2006 13:05

musura написа:Съпругата ми е съдия и също много се товари, когато се говори, че съдебната система е тромава, нефункционална, корумпирана и т.н. - защото тя не е - работи яко, не е корумпирана и т.н., 95% от колегите й също са такива, но е достатъчно един да има и ... цялата работа отива по дяволите.

извън темата...това ме радва, в София процента на корупция гони 40%-в съдебната власт де...

а по темата...не давайте подкупи, не нарушавайте правилата и карайте умерено...ако всеки прави това няма да има почти ПТП

извън темата...сина на другаря Петканов, на морето счупил джама на един джип...типично хулиганска постъпка, въпрос...кво ще му се случи, баща му ще подаде ли оставка....
синът на Ф.Боков е рецидивист крадец на коли....леля му е посланик във Франция, баща му е съветник на президента...морал??? няма
няма и да пиша повече :wink:

Потребителски аватар
XaBaTa™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XaBaTa™ » Нед 06 авг 2006 22:28

Безумие лети по пътищата ... аз просто нямам какво да кажа :No

Изображение

п.п. От миналата год., но за архива и да се замислим ...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”