IvailoOo написа:Не че нещо...фаровете са супер,но така преглед ще минеш ли

IvailoOo написа:Не че нещо...фаровете са супер,но така преглед ще минеш ли
oganizaciq написа:бивш Балчиклия съм градски)
IvailoOo написа:oganizaciq написа:бивш Балчиклия съм градски)
Знам аз знаам...дажее се навъртах в сервиза като ти правиха задните вратии
Ivan_GT написа:Колега,не че нещо ама като гледам си боядисъл рефлектора на дългитета имаш ли дълги
Bai Sando написа:Добре си ги направил,но това с дългите може да ти създаде проблеми с куките...
За мен това са едни от най-красиво направените фарове с лупа:![]()
![]()
![]()
Bai Sando написа:Добре си ги направил,но това с дългите може да ти създаде проблеми с куките...
За мен това са едни от най-красиво направените фарове с лупа:![]()
![]()
![]()
radi_nrj написа:Явно имаш човек, при да минаваш преглед или резервни фарове. Първото кисело ченге, на което попаднеш те спира от движение защото така ти харесва
Бетончо написа:Колега oganizaciq а бе защо ми се струва,че ако сложиш едни по силни крушки на слота за дългите,поне ще можеш да намигаш пък може и нищо да не се вижда,но така ми се струва
maniaka написа:radi_nrj написа:Явно имаш човек, при да минаваш преглед или резервни фарове. Първото кисело ченге, на което попаднеш те спира от движение защото така ти харесва
Ако лупата е за би-ксенон с клапа,полицая може да го хване за **** защото пак си сменява на къси дълги само лупата
Колега мене много ми харесват как са станали,голям почитател съм на черните фарове с лупи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта