..........модерно да си носиш мъдете в единия крачол а пацата в другия защото така правели и другите модерни хора по света...
Местожителство: София
Години: 22
Професия: Катаджия
Интереси: Луд купонджия,чалгар и цигански музики
Уеб-сайт:
Гараж: Преглед на потребителски гараж
Barboukov написа:Lepoev написа:Трябвало е да му бутне 20-30 кинта и нямало да има проблем
Мети, тебе с конституцията трябва да те задължат всеки ден сутрин, обед и вечер да ходиш на психо тестове. Всеки в развитието си е поел по една грешна малка пътека, ама ти си хванал най-големия автобан в света и караш с превишена скорост.
Vizor написа:Vizor написа:Дайте линк
my heart iS iCe написа:Когато закупих чисто нови гуми, преди години, ми сложиха такива красиви винтили, и още на 2-рият ден осъмнах без тях, някой ги беше свалил и вече 2-ра година карам без винтили и няма уплакваниЯ! За това по-добре да нямам отколкото да имам и да ми създава проблем!
pistarkata написа:Продавам отличен Golf 4 GTI , 150 к.с.ИЗБОДНО
eCy! написа:Ами те 1.8моно са си проблемен мотор ...
nigga написа:radi_nrj написа:Казват, че на голяма част от хората Уидъу ще им е трудно за произнасяне. Ама виж Plus си имат и ми е много интересно как звучи.scuba написа:radi_nrj написа:Може редактора да е от Перник
To за тва там няма да откриват Лидл
па да ви тегля една може УИи после мода да ми вика "спамиш , глобен си ,простотии ..."
ЛИДЛ ,мозъци , си имаме..... , така че ме фанете за лоста , па да ме разведете....
Вие колко сте спреУИ
Ivelinch0 написа:Andonov написа:http://www.pioneerelectronics.com/pio/pe/images/portal/cit_11221/370967688DEHP2900MPInstallationManual1027.pdf
колега с какво да го отворя тоя файл пробвам с word излизат ми ероглифи ?
radi_nrj написа:Ти си първия човек, който чувам да се опитва да отвори pdf с word![]()
borislav_halachev написа:Автомобила е в перфектно техническо състояние поддържан е само с моркови части....
За моя Голф 3 1.6 АЕЕ какво масло ще предположите?
bhteam написа:Здравейте колеги,
моля помогнете ми! Колата е ГОЛФ 4 1,4 V16 набор 98...
JC написа:
даже колегата Донкихот някъде беше пикал за фланци и той ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта