Ромпетрол - Дружба

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Stif
Автомобил:
Двигател:

Ромпетрол - Дружба

Мнениеот Stif » Сря 30 мар 2011 20:26

Има ли някой впечатление за качеството на нафтата в Ромпетрол - Дружба след като бензиностанцията вече не е собственост на Ромпетрол?

Потребителски аватар
bkunev
Автомобил:
Двигател:

Re: Ромпетрол - Дружба

Мнениеот bkunev » Сря 30 мар 2011 20:33

Гледам, че и у наше село се смениха собствениците на Ромпертола. Някаква Троянска фирма е сега. Доста често зареждам моята и служебните коли с нафта. Не усещам разлика уж... Твърдят, че пак идва от Румъния ама знае ли човек к'ви лайна бъркат и те! :gruebel :gruebel

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Сря 30 мар 2011 20:36

bkunev написа:Гледам, че и у наше село се смениха собствениците на Ромпертола. Някаква Троянска фирма е сега. Доста често зареждам моята и служебните коли с нафта. Не усещам разлика уж... Твърдят, че пак идва от Румъния ама знае ли човек к'ви лайна бъркат и те! :gruebel :gruebel

Затова питам и аз, да зареждаме ли от там или само от собствените на Ромпетрол в София.

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Сря 30 мар 2011 20:39

и на мен ми направи впеатление че името и даните на фирмата са други

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 30 мар 2011 20:44

Хора вие нещо съвсем сте размърдали паркета :D Какво значение има чия е бензиностанцията като бензина-нафтата идват от едно място?

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Сря 30 мар 2011 20:50

KirilGeorgiev написа:Хора вие нещо съвсем сте размърдали паркета :D Какво значение има чия е бензиностанцията като бензина-нафтата идват от едно място?

Приятелю, та нали точно за това е питането - горивото в Ромпетрол се внася от Румъния!!!При промяна на собствеността извора може вече да е и от Лукойл..

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 30 мар 2011 20:53

И освен собстеника на бензиностанцията не виждам друг да може да даде достоверна информация

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Сря 30 мар 2011 20:56

KirilGeorgiev написа:И освен собстеника на бензиностанцията не виждам друг да може да даде достоверна информация

и потребителите, макър и доста субективно.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 30 мар 2011 21:38

Качеството не се е променило!
Никъде в няколкото бензиностанции в България , където наскоро зареждах!
Друг е въпросът , че са засечени цистерни автовози - на терминала в Лукойл Бургас :shock
информацията е с неизвестна достоверност - но всеки е невинен до доказване на противното

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Чет 31 мар 2011 7:15

веселин написа:Качеството не се е променило!
Никъде в няколкото бензиностанции в България , където наскоро зареждах!
Друг е въпросът , че са засечени цистерни автовози - на терминала в Лукойл Бургас :shock
информацията е с неизвестна достоверност - но всеки е невинен до доказване на противното

Аз имам същата информаци от моя близка,която работи като касиер в такава бензиностанция в провинцията.Тя казва, че зареждат от Лукойл само когато имат проблем с доставката.

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Пет 01 апр 2011 19:45

въпросът е какво зареждат от Лукойл. Ако е 95 бензин - иди-дойди, но ако е нафтата...?

alexandar.iskrenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexandar.iskrenov » Пет 01 апр 2011 20:18

Колеги да споделя и аз,миналата седмица отидох да пробвам нафтата на Ромпетрол,защото чета във форума и всички я хвалят,досега съм зареждал само на ОМВ.Обаче,като заредих и покарах насам натам спирам пред гаража и я оставям запалена докато отварям вратите и двигатела беше по шумен.Вчера заредих от ОМВ,защото не ми се ходеше до Ромпетрол и днес,като вкарвам колта двигатела си работи много по добре.Незнам може и да си внушавам,но едва ли.Става въпрос за В.Търново.Колата е Паста 1.9 тди 110к.с.Б5

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Пет 01 апр 2011 23:11

Не знам аз от Ромпетрол съм зареждал от Дружба и бях доволен а най-вече зареждам от Сопот, никога не ме е дънила нафтата от там! Не ми става шумен двигателя Върви в пъти по-добре от лукойлската нафта и просто нямам забележки!

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Съб 02 апр 2011 12:37

От вчерашната пресконференция на вносителите и производителите на горива (01.04.2011г) се разбра че, на Ромпетрол горивата им идват и от Румъния и от Гърция и от Лукойл.....обаче по кои бензиностанции и как ги разпределят :dontknow: ...което трябва да ви кажа, че това малко ме хвърли в размисъл, ако заредя примерно в Монтана или във Видин дали ще е същото горивото и примерно в Пловдив или Бургас :banghead: :banghead: :roll:

Потребителски аватар
kirqka_85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirqka_85 » Съб 02 апр 2011 21:16

alexandar.iskrenov написа:Колеги да споделя и аз,миналата седмица отидох да пробвам нафтата на Ромпетрол,защото чета във форума и всички я хвалят,досега съм зареждал само на ОМВ.Обаче,като заредих и покарах насам натам спирам пред гаража и я оставям запалена докато отварям вратите и двигатела беше по шумен.Вчера заредих от ОМВ,защото не ми се ходеше до Ромпетрол и днес,като вкарвам колта двигатела си работи много по добре.Незнам може и да си внушавам,но едва ли.Става въпрос за В.Търново.Колата е Паста 1.9 тди 110к.с.Б5

Колеги и аз спрях да зареждам вече от Ромпетрол защото нещо развалиха нафтата и двигателя ми стана по шумен и по тромав сега зареждам на ОМВ и засега съм доволен

Върни се в “Дизелови агрегати”