къде мога да намеря качествено фолио за прозорците ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Re: къде мога да намеря качествено фолио за прозорците ?

Мнениеот Golf6000 » Чет 31 мар 2011 8:29

piter_96 написа:На мен в един магазин ми го предложиха за 10лв и казаха, че е мн. добро това "американско" фолио. В една цилиндрична опаковка е и не е като обикновенното да намалява видимостта, а е по-пропускливо от вътре на вън. Колеги попринцип стъклоото като е нещо надраскано и остават балончета. Дали и с това фолио ще е така?

не мисля че ще останат балончета ако е надраскано стъклото зависи колко дълбоко е драскотината на стъклото но 100% е добре да се лепи фолиото при слънчево време аз така ще и направя за сега съм се спрял на (лумар фолио)от всичките коментари наистина ще е най добре в най скоро време ще си поръчам или ще ида до софия да си го взема от магазина им и ще побликувам задължително снимки със фолиото на стъклата ми поздрави на всички :да: :beer

Потребителски аватар
piter_96
Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
Двигател: AFT 1997 AAM 1994

Мнениеот piter_96 » Чет 31 мар 2011 8:32

Колега, но когато е много топло не става за лепене на фолио много бързо изсъхва. Аз нямам гараж дали да се захващам или да си стоя със старото?

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Чет 31 мар 2011 8:51

piter_96 написа:Колега, но когато е много топло не става за лепене на фолио много бързо изсъхва. Аз нямам гараж дали да се захващам или да си стоя със старото?

това е целта колега да исъхва барзо и да се залепи добре по прозореца на стъклото и да не ти става мизерии като избуташ въздуха навън и после пак да се появява въздух взимаи едно пръскало от тези за прозорците испразниго налей вода и малко веро и пръскаш но няма и да е лошо някой да ти помага аз ще ги правя мойте с един приятел та като исъхне той пръска и така поздрави :beer :banana

Потребителски аватар
Gogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gogov » Чет 31 мар 2011 9:42

Колеги аз съм с фолио LLumar с UV защита на всички стъкла без челното.Искам да ви кажа че съм адски доволен.Наистина си е скъпичко но пък комфорта от вътре е несравним, щом започвам да се замислям и за челното стъкло mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 31 мар 2011 9:45

Gogov написа:Колеги аз съм с фолио LLumar с UV защита на всички стъкла без челното.Искам да ви кажа че съм адски доволен.Наистина си е скъпичко но пък комфорта от вътре е несравним, щом започвам да се замислям и за челното стъкло mhihi mhihi mhihi

:lol:
bulaki написа:Колегата LILO имаше впредвид,ако се прави цялата(и челното стъкло) да е с най-светлото фолио,за да не бие на очи че е затъмнена.А когато назад е тъмна,отпред колкото и да е светло фолиото пак ще си личи,освен ако не е напълно прозрачно,но тогава се губи ефекта на затъмняващото фолио да не ти пече ;)

:wink:

Потребителски аватар
gozzu
Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
Двигател: BDE 2002 г

Мнениеот gozzu » Съб 02 апр 2011 19:00

Споделям от опит!
Ако фолиото се лепи на открито със сигурност ще полепне прах които после ще се вижда.
Преди няколко дена един прииятел сложи на моя Голф, в гараж и пак има тук там, не е фрапиращо но като се загледаш по-внимателно се намира. Прах или боклуци попадат под фолиото и от уплътненията на стъклата особено ако са по-стари.
Също всички дефекти по стъклата, като драскотини,чукнато и т.н. след като се залепи фолиото си личат, особено като изсъхне след 3-4 дена.
Мое мнение е, че ако колата е затъмнена в задната част с по-тъмно фолио, а предните врати са със светло по не си личи от колкото ако е цялата със светло. А специалистите твърдят, че и най-светлото качествено фолио намалява температурата в колата!
П.П. в гаража последните снимки са с фолио, като и на предните стъкла има, но се забелязва трудно под определен ъгъл, на задните е 15 а на предните е 80 по Лумарсите определения.

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Съб 02 апр 2011 19:04

Адии стана вече две седмици,не се ли накани :Mr Green Fun :063: :обичам ви

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Мнениеот aRoGaNsS » Съб 02 апр 2011 23:14

gozzu написа:Споделям от опит!
Ако фолиото се лепи на открито със сигурност ще полепне прах. .

А да не говорим ако има вятър дори и най малкия ветрец те вкарва в приключение(от опит) scare

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Нед 03 апр 2011 16:05

IvailoOo написа:Адии стана вече две седмици,не се ли накани :Mr Green Fun :063: :обичам ви

споко ще го направя фолиото последно реших да отида в асеновград да ми го сложат както трябва и цената ми хареса и фолиото е лумар качествено и един колега ще ме води до човека където му го е слагал и на неговия голф парата събера ли отиваме и снимки веднага ще има :beer

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Нед 03 апр 2011 19:18

Golf6000 написа:
IvailoOo написа:Адии стана вече две седмици,не се ли накани :Mr Green Fun :063: :обичам ви

споко ще го направя фолиото последно реших да отида в асеновград да ми го сложат както трябва и цената ми хареса и фолиото е лумар качествено и един колега ще ме води до човека където му го е слагал и на неговия голф парата събера ли отиваме и снимки веднага ще има :beer

Кой ще го слага в Асеновград, Ангел или Любо ?

Потребителски аватар
Gogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gogov » Нед 03 апр 2011 20:24

Ангел mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
plamenpet81
Автомобил: Vento
Двигател: ABS

Мнениеот plamenpet81 » Пет 29 апр 2011 15:41

Колега сложиха ли ти фолиото?

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Пет 29 апр 2011 16:08

колеги тази събота или неделя ще си лепя сам фолиото на стъклата на колата ще я снимам и задължително ще сложа снимки във темата да си искажите мнението дали ви харесва

Потребителски аватар
plamenpet81
Автомобил: Vento
Двигател: ABS

Мнениеот plamenpet81 » Пет 29 апр 2011 17:33

Ако не е тайна колега колко пари ти искаха за фолиото.

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Пет 29 апр 2011 17:56

колега аз много исках да си взема от качественото фолио за това направих специална тема и благодаря на всички колеги за вниманието и отговорите но в момента нямам възможност тъй като ми излязоха непредвидени разходи и си взех от обикновенното най тъмното фолио дбщо 5 лева 2 опаковки във неделя ако е хубаво времето ще го лепя и ще сложа снимки да видите как се е получило :да: а след време като си купя голф 4 ще си сложа от скъпото фолио със UV-защита

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”