Грешка в компютъра на пасат Б5 ???
Грешка в компютъра на пасат Б5 ???
Здравейте колеги имам едно питане към вас от около година насам имам проблем с колицата пасат Б5 1998 1,6 бензин (има и газова уредба но много рядко се ползва).Както карам при превключване на скоростите или при рязко падане на обуротите колата гасне.Карах я преди време да я видят,и компютъра показа доста грешки изчистиха ги и около месец два никакви проблеми.След това отново се почна същата истори закарах я пак да я изчистят от грешки изчистиха всички без 1 човекът който я провери каза че неможе да се изчисти нещо това е тя 01329 за съжаление само номера успях да запиша.Може ли да ми помогнете ако знаете какво може да значи тази грешка, или на какво може да се дължи това гаснене.И друго да попитам лявата врата откъм шофиора неможе да се заключва и постоянно прещраква механизъма отвътре това от какво може да е?
Re: Грешка в компютъра на пасат Б5 ???
01329 Daten-BUS Komfort im Notlauf Шина данных-комфорт работает в аварийном режимеmarto_c написа:...закарах я пак да я изчистят от грешки изчистиха всички без 1 човекът който я провери каза че неможе да се изчисти нещо това е тя 01329 за съжаление само номера успях да запиша....
Цък
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
тая грешка я имам на един клиент на шкодата ама кабелите са добре сменях и модула същия проблем ,вече съм се изчерпал като вариянти и аз незнам така че решението може да е и другаде
Благодаря за отговорите.Колата наистина има проблем с вратите и то не само с тази на шофиора ами и задната също неработи добре.Ще вида какво ще мога да направя и ще пиша.Ако някои знае още нещо за този проблем да сподели.