Коя марка акумулатор да избера?
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Коя марка акумулатор да избера?
Ще пиша след година и половина как е 

- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
4i4o-dido написа:Голямото изобилие води до чудене при избора.Не питам за Ah,а за марка/производител.
Моля за мнение!
братле според мен си вземи (VARTA)-акомулатор №1 са ще си супер доволен поздрави
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега 4-а година съм с Искра, но следващия ще бъде този - Berga Power-Block с 3 години гаранционен срок!!! Не че имам проблеми с Искрата, но ме дразни че иска обслужване и като не карах 1 месец миналата зима, сдаде багажа. Взех ток без да го свалям, позареди и така до сега. 

-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Един глас за AcDelco 
-
varim_rakiq
- Автомобил:
- Двигател:
Доволен съм от Fiamm така купих колата и вече шестта година го ползвам без проблем само проверявам нивото на водата и всичко е ок + това карам 1.9 тди
-
dolsineq
btkmobail написа:От 3 г. залагам само на GIGAWATT и съм повече от доволен!
Няколко човека около мен също са доволни от марката.
Това е "ИСТИНАТА"........останалите са-измислени 
- kingralf
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.bannerbatterien.com/banner/infocenter/index111.php
ili Bosch vnimavai che ima i menteta
ili Bosch vnimavai che ima i menteta
Последна промяна от IvanMan на Пет 01 апр 2011 4:45, променено общо 1 път.
Причина: Кирилицата е задължителна!
Причина: Кирилицата е задължителна!
- smash22
- Автомобил:
- Двигател:
Бош Силвър и Варта ,но БОШ е по-добър всичко друго е боклуци ! ОТ личен опит знам !
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Гледам, че в Метро 70Аh 650А Bosch е на промоция - 150 лв.
- smash22
- Автомобил:
- Двигател:
Аз на пасата от специален магазин за акумулатори си го взех 72 ампера за 240 лв ,но поне знам че си е оригинален и не е китайско менте !
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Някакви мнения за Магнет марели ?Гледам ,че са на добри цени в Кауфланд.
- пинко
- Автомобил: passat b4
- Двигател: 1.8 abs 1994
maslinkov написа:Сега 4-а година съм с Искра, но следващия ще бъде този - Berga Power-Block с 3 години гаранционен срок!!! Не че имам проблеми с Искрата, но ме дразни че иска обслужване и като не карах 1 месец миналата зима, сдаде багажа. Взех ток без да го свалям, позареди и така до сега.
искра на предишната ми кола опел вектра 93г,сега е на 9г, и още върти като луд,нищо че иска обслужване,не подценявайте българското

От 1987 г. употребявам акумулатори, произведени в Монтана ( не помня тогава как се казваха). Монтански, защото тогава Добричките акумулатори не се намираха лесно, а им се носеше славата на по-добри. Повече от 2,5-3 години не издържаха, въпреки достатъчно компетентните грижи за тях.
Но, от 2005 г. употребявам един Монбат 62 Ah, от който, както се досещате, съм доволен. А не съм от тези, които карат всеки ден и на дълги разстояния, но все още държи.
Какъв да изберете, зависи много и от цената, (Някога Българските се продаваха за 1лв/Ah). Аз лично посъветвах синовете си да не купуват скъпи акумутатори, т.к. залежават в магазините, а най-често няма как да се провери датата на прозводство. Е, разбира се, те не ме послушаха.
Но впредвид пълната неизвестност и непредвидимост, аз ще избера, когато се наложи, отново Български, и разбира се, Монбат - само заради последния, който вече повече от 5 год. не се предава.
Но, от 2005 г. употребявам един Монбат 62 Ah, от който, както се досещате, съм доволен. А не съм от тези, които карат всеки ден и на дълги разстояния, но все още държи.
Какъв да изберете, зависи много и от цената, (Някога Българските се продаваха за 1лв/Ah). Аз лично посъветвах синовете си да не купуват скъпи акумутатори, т.к. залежават в магазините, а най-често няма как да се провери датата на прозводство. Е, разбира се, те не ме послушаха.
Но впредвид пълната неизвестност и непредвидимост, аз ще избера, когато се наложи, отново Български, и разбира се, Монбат - само заради последния, който вече повече от 5 год. не се предава.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”