бензинова помпа АФТ мотор
-
stefan57
- Автомобил:
- Двигател:
бензинова помпа АФТ мотор
Здравейте колеги,от доста време помпата ту засвири ту се оправи,но вече започна постоянно да свири,чувасе когато двигатела работи на място,предполагам че скоро ще ме остави,нямам проблем с работата на двигатела.Вие на какво мнение сте.Каква помпа бихте ми препоръчали.Благодаря предварително!
Re: бензинова помпа АФТ мотор
проблемът е в монтирането .внимателно монтирайте в "кошницата" и самата нея в резервоара!успех!
-
stefan57
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега!не съм правил тази операция но съм длъжен да опитам.Ако има някаква тънкост при сваляне и монтиране на помпата, моля те поясни ми,ще ви бъда благодарен.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
За предпочитане - нова. Втора употреба си имаш вече...
-
stefan57
- Автомобил:
- Двигател:
колега MUNS61,наистина става дума за нова помпа,за това питам.И ако някой се е сблъскал с този проблем и има мнение,нека да предложи качествена помпа която е на нормална цена.
около 140лв (има и за 240
)и наистина ако не си правил това иди някой да ти я монтира!брал съм ядове при монтажа-долния уплътнител не легнал добре и колата като види малко баир се задъхваше. не и стигаше гориво!до като го открия проблема- косите ми побеляха!а е вътре в резервоара и е пълен с бензин!!!там се пипа внимателно от непушачи! 
)и наистина ако не си правил това иди някой да ти я монтира!брал съм ядове при монтажа-долния уплътнител не легнал добре и колата като види малко баир се задъхваше. не и стигаше гориво!до като го открия проблема- косите ми побеляха!а е вътре в резервоара и е пълен с бензин!!!там се пипа внимателно от непушачи! 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”