Дебитомер?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
sonyglobe
Автомобил:
Двигател:

Дебитомер?

Мнениеот sonyglobe » Пет 01 апр 2011 0:56

Здравейте...Налага ми се да сменя дебитомера на голфчето-1.8 20в АГН
Искам да попитам има ли разлика с този на пасат 1.8 и голф 1.8т,и ако някой е купувал да каже горе долу цена
Мерси предварително
:)

powerstar
Автомобил:
Двигател:

Re: Дебитомер?

Мнениеот powerstar » Пет 01 апр 2011 8:50

Колега цената му е различна от 70 до 270 лв. Зависи какъв ще вземеш и от къде. Като свалиш дебитомера, предполагам е оригиналния /BOSH/ виж му номера и по този номер търсиш. По евтиния вариянт е втора употреба, но е хубаво да закачиш колата на диагностика първо.

Потребителски аватар
zelkata_ok1_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zelkata_ok1_ » Пет 01 апр 2011 11:52

здравей колега не се лъжи да си купуваш ментета аз направих тази грешка и дадох 160лв за МАРСО който работи един месец и се прецака след това си купих BOSCH за 260лв и вече две години (65000км) си карам без проблем

П.П. от 1.8Т няма да стане аз продавам AGN мотор и имам оригиналният дебитомер който си работи може да се разберем нещо ако имаш интерес драсни едно лично :beer

Потребителски аватар
sonyglobe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sonyglobe » Съб 02 апр 2011 0:25

zelkata_ok1_ написа:здравей колега не се лъжи да си купуваш ментета аз направих тази грешка и дадох 160лв за МАРСО който работи един месец и се прецака след това си купих BOSCH за 260лв и вече две години (65000км) си карам без проблем

П.П. от 1.8Т няма да стане аз продавам AGN мотор и имам оригиналният дебитомер който си работи може да се разберем нещо ако имаш интерес драсни едно лично :beer

Колега ти си ЗЛАТЕН :Д давай на личен с цена ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”