Незнам дали някой вече не го е пуснал , но прасто нямам време и да проверявам .
Не че съм расист или нещо такова но това минава всички граници .
Дано да не ви се случва
http://www.monitor.bg/article?sid=&aid= ... =1&eid=797

ТОва циганите са страшна работа
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Б*си племето!
Полудяха тотално тия хора!
...аз имах подобен случай (преди 2 год. със стария голф), само дето не се метнаха пред мен, а пред този пред мен! Резултатът: ПТП, ; Виновна- АЗ (нали съм отзад и блеех..
) .
Циганката се разпищя, завлече си детето към трамвая и изчезна...явно не успя да постигне замисленото и да обърне нещата в своя полза.. За съжаление обстоятелствата се обърнаха с/у мен.
За това...
, вапреки че и тази процедура много често не помага ... 

Полудяха тотално тия хора!
...аз имах подобен случай (преди 2 год. със стария голф), само дето не се метнаха пред мен, а пред този пред мен! Резултатът: ПТП, ; Виновна- АЗ (нали съм отзад и блеех..

Циганката се разпищя, завлече си детето към трамвая и изчезна...явно не успя да постигне замисленото и да обърне нещата в своя полза.. За съжаление обстоятелствата се обърнаха с/у мен.

За това...

- Nelina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ужас, не стига че трябва да се внимава за разни самоубийци, които пресичат където им падне, а и сега пък цигански постановки
Според мен циганите ако продължават по този начин, ще се стигне до някое клане, защото вече има прекалено много хора с меко казано нетърпимост към това национално малцинство и е необходимо съвсем малко зада се развихрят страстите.

Според мен циганите ако продължават по този начин, ще се стигне до някое клане, защото вече има прекалено много хора с меко казано нетърпимост към това национално малцинство и е необходимо съвсем малко зада се развихрят страстите.

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
няколко пъти съм писал, че мястото на циганите е в изцяло цигански град, далече от други населени места. и само вътре заградени със висики стени, ров с вода, бодлива тел, бясни кучета, а тези , които успеят да минат тези препятствия, на последния къг да ги чакат с калашници... никакво излизане на циганите на вън. там западняците ще им дават помощите, те ще си изберат управа, училища за тези които искат.
а по темата: жалко е, че полицията не може да ни избави от това, и при тези данъци... за каква държавност говориме!
а по темата: жалко е, че полицията не може да ни избави от това, и при тези данъци... за каква държавност говориме!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
ila написа:няколко пъти съм писал, че мястото на циганите е в изцяло цигански град, далече от други населени места. и само вътре заградени със висики стени, ров с вода, бодлива тел, бясни кучета, а тези , които успеят да минат тези препятствия, на последния къг да ги чакат с калашници... никакво излизане на циганите на вън. там западняците ще им дават помощите, те ще си изберат управа, училища за тези които искат.
Говорим за държава в която 50 процента от българите не гласуват и от това се възползват мангалите,....ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО УРНИТЕ И ДА СИ ВЪРНЕМ ВЛАСТТА!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”