ЗА триене
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: коп4ета ел.стакла
До дръжката на вратата...като при 4-ките,ако ме разбираш... или зад ск.лост,или само 1 копче на мястото на манивелата 
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Очаквах този въпрос от тебе ...
Можеш на шофиорската врата , на мястото на някои от копчетата по таблото или на самото барче .
Ако искаш можеш да се сбогуваш с касетника ( евентуално аз да го взема - това бе и целта
) и на негово място да сложиш копчетата .
Другото нещо което можеш да направиш е да скриеш копчетата в самия касетник
Колко ел. стъкла имаш ?
Ако си с две можеш да се лишиш само с единия ред касетник и на негово място да сложиш двете копчета , при което ще са ти скрити , но проблемът ще е , че постоянно ще трябва да отваряш касетника за да сваляш или вдигаш прозорците ( касетника може и отворен да стой
)
Относно касетника , и на мен ми се въртеше в главата така да го правя както ти предлагам , понеже имам машинките в нас , и чакам само инсталация да намеря .
Предложението ми може да ти се стори налудничаво , но според мен си е далаверка и запазваш добра визия относно интериора . - как мислиш
Можеш на шофиорската врата , на мястото на някои от копчетата по таблото или на самото барче .
Ако искаш можеш да се сбогуваш с касетника ( евентуално аз да го взема - това бе и целта
) и на негово място да сложиш копчетата .Другото нещо което можеш да направиш е да скриеш копчетата в самия касетник
Колко ел. стъкла имаш ?
Ако си с две можеш да се лишиш само с единия ред касетник и на негово място да сложиш двете копчета , при което ще са ти скрити , но проблемът ще е , че постоянно ще трябва да отваряш касетника за да сваляш или вдигаш прозорците ( касетника може и отворен да стой
Относно касетника , и на мен ми се въртеше в главата така да го правя както ти предлагам , понеже имам машинките в нас , и чакам само инсталация да намеря .
Предложението ми може да ти се стори налудничаво , но според мен си е далаверка и запазваш добра визия относно интериора . - как мислиш

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
- GAZARA
- Автомобил: VW GOLF-2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
колега това на 3 снимка монитор ли е..или фото...
засега и аз сам го замислил на местото на касетника...но да развалям ли касетника-на него ли са захванати коп4етата или на някакав пластмасов панел..
засега и аз сам го замислил на местото на касетника...но да развалям ли касетника-на него ли са захванати коп4етата или на някакав пластмасов панел..
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
А мислел ли си за декоративните бутони до касетофона... бях видял на една там...и в интерес на истината добре стоешее 
- GAZARA
парво там бях решил-но се оказа 4е отворите са по големи от коп4ето...там наистина ми харесва и е по удобно...
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
GAZARA написа:парво там бях решил-но се оказа 4е отворите са по големи от коп4ето...там наистина ми харесва и е по удобно...
Аз си бях направил копчетата да пасват там перфектно ! Ако искаш ще пусна тук снимка да видиш как съм го направил
- batko_miro
В крайна сметка, този касетник ще го ползваш ли? Ще слагаш ли касети там?
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Бат Коце , има си пластмасови капачета , които запълват дупките на мястото на касетофона , или на барчето Вотекс което имаш . На това капаче му изрязваш дупки за копчетата и готово . Ако искаш да си слагаш и ти количка , трябва да подсилиш това капаче , или за по-лесно трябва да прежалиш касетника ( за което несъм съгласен ... )
Има много вариянти , но касетника си го запази !
Има много вариянти , но касетника си го запази !
- GAZARA
касетника беше изрязан и монтирах коп4етата там.....
http://kosigin.snimka.bg/automobiles/ba ... 5.22930520
http://kosigin.snimka.bg/automobiles/ba ... 5.22930520
- batko_miro
Чудесно се е получило 

- GAZARA
благодаря за саветите..