хайде и аз да кажа че любимият ми е LACOSTE - RED и от доста отдавна си го вземам комплектче с дезодорант
А сега се е паднало да ви питам каква е разликата?
Eau de Toilette
и
Eau de Parffume
не знам колко мъже харесват "Аква" на Булгари, но като жена да кажа, че ароматът му върху мъжка кожа е божествен. давам глас и за "Фаренхайд" (ама черния)! и едно отклонение - за мен парфюмът е парфюм, когато се усеща от 10см, не повече след тая анкета да не вземете, мъже, да се къпете с парфюми ( опс, дано не обидя някого)
vesellin написа:хайде и аз да кажа че любимият ми е LACOSTE - RED и от доста отдавна си го вземам комплектче с дезодорант А сега се е паднало да ви питам каква е разликата? Eau de Toilette и Eau de Parffume
навремето си бех лафел с една мацка, която се занимаа с парфюми във Французия, та тя ми е обясняяла, че всъшнус в БГ почти сигурну е, че има само тоалетни води, дори ако на тях пише Eau de Parffume, не претендирам, че го преразказвам абс. точно, но ако праилно съм разбрал истинските парфюми са изключително скъпи и обикновено се продават в много малки разфасовки (5-10 милки) и са толкова трайни и силни, че се слага само по една капка зад всяко ухо и траят доста дълго ...