Проблем с ПБ -прекъсва и гасне
Re: Проблем с ПБ -прекъсва и гасне
с чук и отверка че го раздвижиш но най добре махни 13ката болт и скоабта и го бутни нагоре да си излезе и после си го върти колко искаш
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
olimpiaivo написа:... купих нов разлика никаква не видях,откачих му буксата за проба и пак нищо...
Нали знаете, че този датчик трябва да е затегнат с точно 20N.m.
Защото ако не е - наистина нищо не прави!
Впрочем аз моя го сменях. (на 2Е) По някакви незнайни си причини, в напълно произволен момент от време, записваше грешка 'Кнок сензор - прекъснат или на късо към маса'
Чистя - няколко дена няма грижи и после пак!
Видимите проблеми се изразяваха с мудно ускорение на ниски (все едно ми е много малко предварението на делкото), както и загасване на мотора при първо запалване (все едно имобилайзер, а нямам такъв!)
- olimpiaivo
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:olimpiaivo написа:... купих нов разлика никаква не видях,откачих му буксата за проба и пак нищо...
Нали знаете, че този датчик трябва да е затегнат с точно 20N.m.![]()
Защото ако не е - наистина нищо не прави!
Впрочем аз моя го сменях. (на 2Е) По някакви незнайни си причини, в напълно произволен момент от време, записваше грешка 'Кнок сензор - прекъснат или на късо към маса'
Чистя - няколко дена няма грижи и после пак!![]()
Видимите проблеми се изразяваха с мудно ускорение на ниски (все едно ми е много малко предварението на делкото), както и загасване на мотора при първо запалване (все едно имобилайзер, а нямам такъв!)
Знам за 20 нютона,колата си вървеше като куршум от 1000 при всички случай но разликата с 2е е,че пб няма как да има грешка.А като запише грешка компа вече е в друг режим на работа при теб.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”