Цакат ли ме по този начин на бензиностанцията?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Re: Цакат ли ме по този начин на бензиностанцията?

Мнениеот aRoGaNsS » Сря 30 мар 2011 18:15

Да те нали го направиха всичко да минава през Н.А.П. а и както каза колегата като се извади пистолета се занулява колонката

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Мнениеот дзвера » Сря 30 мар 2011 18:26

на петрол от много време правят тоя номер(и на повечето от малките бензиностанции) ,най-вече с дизел,събират големи бележки за техни хора които им дават процент.Особенно с транскард кви далавери ставахаа:сипва човек за 50лв дизел и си тръгва,идва техния човек с картата от шефа си и долива до 100лв примерно върху тази сметка минава с картата и на бензинджията му остават 50+ от касата 20за него 30 за шофьора и всички са доволни :Mr Green Fun (много на дълго го обясних май :roll: )

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Сря 30 мар 2011 18:59

дзвера написа:на петрол от много време правят тоя номер(и на повечето от малките бензиностанции) ,най-вече с дизел,събират големи бележки за техни хора които им дават процент.Особенно с транскард кви далавери ставахаа:сипва човек за 50лв дизел и си тръгва,идва техния човек с картата от шефа си и долива до 100лв примерно върху тази сметка минава с картата и на бензинджията му остават 50+ от касата 20за него 30 за шофьора и всички са доволни :Mr Green Fun (много на дълго го обясних май :roll: )

Много добре си го обясни. На мен не ми се е случвало, но май ще бия с пистолета някой скоро време... Най-малко ще му направя такъв скандал, че ще ме сънува 3 дни подред и веднага отивам да другата бензиностанация. Какво е това: "Има отчетени двайсе лева, ма щи сипа оторе десет и нема се плашиш и ще си платиш само тях.." много ясно, че нещо не е наред. У тая държава всеки стана крадец и измамник мамка му :beat_butt2

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Чет 31 мар 2011 7:12

По добре хората да си изкарват некой лев на вас кво ви пречи като не ви ощетяват,питал съм 1 работничка на лукойл не е нормално 22 дена да работиш за 400 лв и да ти турат некви глоби,и кат ми каза че нощната смяна била 8 лв не повервах а дневната 25-

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Чет 31 мар 2011 7:21

s5501na написа:Каквото мине през колконката минава и през компа и касовия...

Явно не ги разбираш и подвеждаш колегите. Всяка колонка си има ръчен и автоматичен режим.

При ръчен (минава се само от модула на самата колонка)отчитането е само в постоянният брояч на колонката, който все още не се отчита автоматично към НАП а ръчно, при което може да се манипулира.

При автоматичен (управлява се от компютъра със задължително включен касов апарат и модем към НАП)всичко влиза в отчета, а от там към НАП при желание за проверка.

Потребителски аватар
дзвера
Двигател:

Мнениеот дзвера » Съб 02 апр 2011 19:37

berta написа:По добре хората да си изкарват некой лев на вас кво ви пречи като не ви ощетяват,питал съм 1 работничка на лукойл не е нормално 22 дена да работиш за 400 лв и да ти турат некви глоби,и кат ми каза че нощната смяна била 8 лв не повервах а дневната 25-

:No
е заради такова мислене до никъде не сме,щом мене ми е добре кво ми дреме за пре**ания :evil: като не и стигат парите да учи и да си намери по-платена работа(а само да вметна че в лукойл работят 15-16 дни в седмицата а тия 8 лв нощна са допълнителни към надника от 25лв)

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Съб 02 апр 2011 20:55

Бате,хората бачкат за никви пари как и да го гледам,аз никога не ги карам да ми мият нищо,да идват разни селяни и да си избиват комплексите и аз да си трая,нема как да стане,вместо да им улесним на хората живота.... нека изкарват квото могат,тва че са си изкарали 100 лв допълнително на месец кво е на фона на парите които са откраднали депутатите ?

Потребителски аватар
дзвера
Двигател:

Мнениеот дзвера » Съб 02 апр 2011 21:07

братчед, не става въпрос за миене на джама и комплекси,става въпрос за кражба на пари,не от началниците им (на бензинджиите) а от такива като теб и мен.

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Съб 02 апр 2011 21:12

дзвера написа:братчед, не става въпрос за миене на джама и комплекси,става въпрос за кражба на пари,не от началниците им (на бензинджиите) а от такива като теб и мен.

и как ни крадат само ми обясни като си сипват точно ? просто искат да си направят по голяма фактура на веднъж

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Съб 02 апр 2011 21:20

berta написа:Бате,хората бачкат за никви пари как и да го гледам,вместо да им улесним на хората живота.... нека изкарват квото могат,тва че са си изкарали 100 лв допълнително на месец кво е на фона на парите които са откраднали депутатите ?

Не е това начина да се изкарват пари допълнително. За повече пари трябва да положиш повече труд бате, а не да се краде под една или друга форма. На запад хората работят на 2-3 места, защото и там не стигат парите от една работа. До нищо добро няма да ни доведе тая психика на българина, че заплатите са ниски и затова е нормално да се правят разни тарикатлъци. scare

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Съб 02 апр 2011 21:21

Неплащането на данъци, или източването на такива, ощетява най много такива като мен, теб, нас! Затова по добре е да не се съгласявате на такива практики, както и винаги и навсякъде да си искате касова бележка!

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Съб 02 апр 2011 21:23

Кото е било по този начин 50 години няма как да се отучиме за 5 па като гледам май и не ни се иска много :mrgreen:

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Нед 03 апр 2011 11:59

Малко пояснение за работата на газ колонката!Системата на Петрол за зареждане на газ е едно копче което се държи до зареждане на желаното количество.Но помпата на газта се включва отделно т.е.помпата продължава да работи но на празно.Работата на помпата на празен ход трае до 1мин.След като включи помпата с копчето което е на колонката,зарежда някой да речем 10лв,но не изключва помпата и зарежда следващия заедно със старите показания на дисплея.След като спре помпата на компа вътре светва червено което значи край на зареждането.Така като каза колегата си спестява едно ходене по малко до компа.Сиситемата позволява до 3 зареждания на коланка,ако не си махнал старите.Това е неправилно което правят и ако някой се оплаче на ръководстото,служителя със сигурност ще олекне със 20лв.глоба!

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 03 апр 2011 12:33

Понякога има промоции ,след като заредиш над определена сума.Но и нещата които изброиха колегите са верни,особенно за данъците.
Едно време даваха Сникърс щом заредиш 20лв и редовно го правеха този номер.Беше им втръснало да се тъпчат със Сникърс! mhihi

Потребителски аватар
zdrash
Автомобил: Touareg 7P
Двигател: CVWA

Мнениеот zdrash » Нед 03 апр 2011 22:57

rokera671 написа:Понякога има промоции ,след като заредиш над определена сума.Но и нещата които изброиха колегите са верни,особенно за данъците.
Едно време даваха Сникърс щом заредиш 20лв и редовно го правеха този номер.Беше им втръснало да се тъпчат със Сникърс! mhihi

а сега в Петрол дават по 1л. течност за чистачки за над 25 литра мисля
( та може и да не е толкоз хитра жената колкото я изкарахте :))

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”