Фолио на вратите на голф 4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
Re: Фолио на вратите на голф 4
бе ако е гланц и не я мие безконтактно,може да изкара около година две,а и за 3 лв ще си е постижение
- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Браво добре се е получило .Аз правих тази процедура преди две години ефекта беше поразителен.
Още седи не е паднало , но се притесниавам , защото тогава не съм използвал вафла
Още седи не е паднало , но се притесниавам , защото тогава не съм използвал вафла

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Мат е по-готино според мен. А и специално на ORACOL серията автомобилни фолиа си карат по 10г., аз има опит с тях от над 15г. Наистина си държат гаранционния срок.
Ето какво направих аз за 1мин на Paint:
Ето какво направих аз за 1мин на Paint:
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Део мисля че се досещам.Отвън е едно такова матово а от вътрешната страна като се отлепи седи едно огледално такова.От такова фолио си правих сенника на предния прозорец ако е такова още в понеделник ще ида да взема една ролка
Само не получих отговор дали се подгъва фолиото зад вратата 

- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Някой да направи снимка на кутията на това фолио и да я сложи тук, за да се знае какво да се търси 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Layer написа:Това фолио няма ли да замине от слънцето и безчетковото измиване по автомивките.

Тази 4-ка е над 2г вече в този вид и фолиото не е мръднало...дори и джантите Дидо ги направи с фолио...
-
- Автомобил:
- Двигател:
днес и аз научих за това фолио . Тавана на "голфа" ми е избелял и иска боядисване.Предложиха ми да го направят с фолио което като материал излиза 10-15 лв. за един таван .Не знам колко е трайно на атмосферните условия
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Точно моето фолио е такова евтино и съм го купувал от рекламна агенция . От лявата страна ми седя една седмица , и поради факта , че не ми стигна за от дясната страна за едната врата карах малко и го отлепих , че е грозно от едната да има , а от другата не . Фолиото ми беше под 5 лв. за два квадрата черен мат ( такова исках )
На предния прозорец ми е повече от година ( година и половина ) и нито се е разлепило , нито нацепило , нито нищо ...
На предния прозорец ми е повече от година ( година и половина ) и нито се е разлепило , нито нацепило , нито нищо ...
- Vento
Сега като каза, та се сетих - аз на Вентото имам на предното и задното стъкло сенници от черен мат, които вече 2-3г. не са мръднали. Само предният има следи от чистачките, които минават по него, но е нормално. Та ако фолиото е автомобилно, кара много.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Митко,Део такова ли е фолиото като сенниците? Ако е такова казвайте да може по с време да го лепя 

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Фолиото не е автомобилно, най-обикновенно за облепване на мебели.Не е за стъкла.Казаха ми, че ще издържи на метеорологични условия (вода,слънце,студ) 

- Vento
Ако не се приеме за реклама - аз над 15г. ползвам фолиа на немската фирма ORAFOL от тези магазини http://microasu.com/Contacts1.htm и нямам нито 1 забележка.
- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Vento написа:Ако не се приеме за реклама - аз над 15г. ползвам фолиа на немската фирма ORAFOL от тези магазини http://microasu.com/Contacts1.htm и нямам нито 1 забележка.
И аз съм ползвал това фолио и е добро, няма оплаквания.
- pacho_11
- Автомобил:
- Двигател:
s5501na написа:Vento написа:Ако не се приеме за реклама - аз над 15г. ползвам фолиа на немската фирма ORAFOL от тези магазини http://microasu.com/Contacts1.htm и нямам нито 1 забележка.
И аз съм ползвал това фолио и е добро, няма оплаквания.
Колеги,наистина това фолио е много добро и качествено!
Luciano написа:Layer написа:Това фолио няма ли да замине от слънцето и безчетковото измиване по автомивките.
Тази 4-ка е над 2г вече в този вид и фолиото не е мръднало...дори и джантите Дидо ги направи с фолио...
Ама фолиото от 3 лв ли е ?
Тя тая четворка подвизава в Сл. бряг и тея дни ще я разгледам от близо как е.