Black Bandit - Edition :)
- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 3 ... Доди ...
голфчето става все по-хубаво и на живо наистина грабва окото . и аз го харесвах повече със другите джанти /риал/, но това си е само мое мнение:) . само така продължавай, колега .
Днес намерих желаните от мен и търсени от много време червени кантове. Също така реших и да премахна задната чистачката и без това е доста рядко да не кажа почти никога използвана, да предаде малко по изчистен заден вид

Последна промяна от Y.J на Вто 03 май 2011 16:55, променено общо 2 пъти.
- joreto666
- Автомобил: Vw Golf 5 plus
- Двигател: BSE 2006
Y.J написа:Днес намерих желаните от мен и търсени от много време червени кантове. Също така реших и да премахна задната чистачката и без това е доста рядко да не кажа почти никога използвана, да предаде малко по изчистен заден вид![]()
Колега ще споделиш ли от каде намери червените кантове ...
Ами по принцип от магазин за авто аксесоари го взех но от всичките магазини в Ямбол го имаше само в 1.
Продава се на метър и е точно 5мм колкото е широк канала по лайсните. Нямам си идея от къде другаде може
да се намери това доста съм търсил.
Продава се на метър и е точно 5мм колкото е широк канала по лайсните. Нямам си идея от къде другаде може
да се намери това доста съм търсил.
Така , малко раздвижване по темата. Тези червени кантове бяха заменени с други, че тези ми идваха доста дебели и взеха да се разлепят, по нататък ще кача и снимки
та ... след събора на Крушуна благодарение на колегата dinkonikolaev ми стана ясно как се постига RUST ефекта та реших да си направя и аз капака за резервоара та да видим как ще стане 
Тук се почна яко търкане с шкурки .....
А тук вече е цялостно изтъркан и с избраното от мен лого ....
В момента съхне и чакам да ръждяса, до 2 дена предполагам ще е готово като го запечатам с лак
и сложа на колата ще кача и снимки да видите как е станало

Тук се почна яко търкане с шкурки .....
А тук вече е цялостно изтъркан и с избраното от мен лого ....
В момента съхне и чакам да ръждяса, до 2 дена предполагам ще е готово като го запечатам с лак
и сложа на колата ще кача и снимки да видите как е станало

- bad racer
- Автомобил:
- Двигател:
Колега вместо да чакаш да ръждяса вземи си продай колата и не я съсипвай ами си купи един опел и ще имаш ръжда колкото душа ти стиска 

- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Абе брат има цяла тема с ръждиви коли...на някои ( и на мен включително) им харесва това...
Към автора: браво, колега...страшна е!
Към автора: браво, колега...страшна е!
Колегата дето критикува така поне да си беше направил гараж, че да видим и неговата кола в какъв вид е..
А не мисля, че с това се съсипва колата ако не ми хареса винаги може пак да се боядиса
А не мисля, че с това се съсипва колата ако не ми хареса винаги може пак да се боядиса

- alpine_j
- Автомобил: Golf Country
- Двигател:
Хубава кола , стикера ме кефи 

Ами не знам ти в коя част на Ямбол живееш но голфа можеш да го видиш доста често спрян пред хотел Тунджа 

- djdarkness
- Автомобил: Corrado
- Двигател: 9a
колата къса .... май само бронята остана да замажеш ( мигачите са излишни при наличието на тези фарове ) и става адска стойка ! ! ! Естествено ако не размислиш да раздуваш калниците и да сложиш пак стария тип джанти ( имай го като бъдещ план )
Успех ...

Успех ...