Целта на темата ми е да се създаде едно "сверяване на часовника" и да се използва като барометър от следващите,които ще питат,абе АФН колко върви.
Да уточня,аз визирам Б5,комби 4х4 и няма чип! Нека всеки,който споделя,да уточнява модела на колата,също дали има чип,което е от особена важност.
Та случката,по принцип никога не съм страдал от комплекса,някой като ме изпреварва,да почвам да го гоня после и аз да го мина,но много ме е яд,когато някой ми се набие на номера и почне да ми святка.Та случая- пътя е подбалканския,един с Лагуна две,карам си с 100на (90 ограничение все пак),ония зад мен,святка,залепил ми се на номера...бре викам тоя ще ражда ли (лагуната

Та тая картинка се повтори още 1 път и го видях как издиша и не може да ме изпревари.Двигателя му беше 1.9 дци (видях,като го пуснах)
Друг случай- пътя Казанлък-Стара Загора,подчертавам,че никога няма да си позволя да правя каквито и да е келешлъци,които ще застрашат който и да е по пътя.Така за предния случай не го пусках,но гледах напред дали има коли и дали ще го вкарам в ситуация,която не би била приятна на никой.
Та отивам на гости при една мацка,сам,около 30на литра нафта имам.Една Тойота Ленд круйзър 120,по еднопосочното с 2 ленти където е,се изравни с мен и ми мята с ръка,викам ок,мушнах 4та (14% наклон) и газ,дръпнах го,изчаках и пак,така 3 пъти,мигна ми и си продължихме.
Пак по тази отсечка един келеш с 320ка,Е36,вози някаква,изпреварих го,застана зад мен и взе да ми святка (две плата в една посока !!!) и иска да се годним-ок,пак 4та-газ...и му видях фарчетата как се отдалечават.