Здравейте,от скоро карам пасат 5 1999 година.колата е с оригиналната музика и има телефон в жабката.телефона е нокиа HSE-6XA.Знаете ли как се подкарва високо говорящото защото има микрофон и отделна коланка но незнам как да го пусна на високо говорящо.мерси
с уважение..
телефон в колата
Re: телефон в колата
Здравей, извинявам се за спама. И аз имам същия телефон в колата. Пробвах какво ли не и не иска да тръгне на високоговорител. Звъни си през него.

- a.ngelov
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля,че трбва да се прекодира,преди време имах познат със същия проблем.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Прегледай тук колега viewtopic.php?f=6&t=90492&start=0&hilit=%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD+%D0%915+%D0%915.5 , дано да ти е от полза.
- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
И аз имам същата система в колата и е единствено за нокиа 6310 и 6310i, която никак не е архивна и спряна от призводство , както се пише в другата тема
Телефончето се предлага и като чисто ново от доверена компания на мерцедес (е поне до преди 2 години се предлагаше, скоро не съм се разтърсвал за инфо в нета), но цената няма нужда да я казвам, г/д се равнява на най добрия car-kit който се предлага на пазара
. Моето и на още двама колеги е тествано и работи с съответната нокия,но само с нея! Дано съм бил полезен.
Поздрави!

Поздрави!