ТОва циганите са страшна работа

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пон 07 авг 2006 15:35

chefito написа:
ila написа:няколко пъти съм писал, че мястото на циганите е в изцяло цигански град, далече от други населени места. и само вътре заградени със висики стени, ров с вода, бодлива тел, бясни кучета, а тези , които успеят да минат тези препятствия, на последния къг да ги чакат с калашници... никакво излизане на циганите на вън. там западняците ще им дават помощите, те ще си изберат управа, училища за тези които искат.

а по темата: жалко е, че полицията не може да ни избави от това, и при тези данъци... за каква държавност говориме!

Говорим за държава в която 50 процента от българите не гласуват и от това се възползват мангалите,....ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО УРНИТЕ И ДА СИ ВЪРНЕМ ВЛАСТТА!

подкрепям те за това изказване. Вярно е! българите си мислим, че сме надраснали мръснишките действия на политиците и много от нас смятат, че няма смисъл да глсуват. а от това печелят малцинствата.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 07 авг 2006 15:37

ila написа:
chefito написа:
ila написа:няколко пъти съм писал, че мястото на циганите е в изцяло цигански град, далече от други населени места. и само вътре заградени със висики стени, ров с вода, бодлива тел, бясни кучета, а тези , които успеят да минат тези препятствия, на последния къг да ги чакат с калашници... никакво излизане на циганите на вън. там западняците ще им дават помощите, те ще си изберат управа, училища за тези които искат.

а по темата: жалко е, че полицията не може да ни избави от това, и при тези данъци... за каква държавност говориме!

Говорим за държава в която 50 процента от българите не гласуват и от това се възползват мангалите,....ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО УРНИТЕ И ДА СИ ВЪРНЕМ ВЛАСТТА!

подкрепям те за това изказване. Вярно е! българите си мислим, че сме надраснали мръснишките действия на политиците и много от нас смятат, че няма смисъл да глсуват. а от това печелят малцинствата.

Смисъла е само в това да изкараме мангалите от правителството...а иначе с политиците е сложно да се нацели, но въпреки всичко по добре кофти български политик от колкото много кофти цигански политици!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 07 авг 2006 16:03

chefito написа:

Подкрепям те на 200%

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 07 авг 2006 16:30

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Пон 07 авг 2006 16:33

За сега няма спасение!ЕС ни натискат да ги приобщаваме,за де не тръгнат да ходят при тях.Отпускат се невероятни суми пари за тази цел.Само си припомнете какво стана при наводненията.Веднага им се отпуснаха помощи!!А да не говорим за политиката на МТСП,която насърчава раждаемостта им!!!

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пон 07 авг 2006 16:38

chefito написа:ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО УРНИТЕ

:idea: :deal

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Пон 07 авг 2006 16:48

Varbona написа:
chefito написа:ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО УРНИТЕ

:idea: :deal

Що си мислите, че като не е ДПС във власта, ще се справим с тях? Според мене нещата може и да се получат, ама след век-два усилена и целенасочена социална политика. Трябва ей тия сега, дето си качват конете в апартаментите да измрат, след още време да измрат и техните деца, и ако през това време се случи чудото и техните потомци открият удобствата и насладата от цивилизования начин на мислене... кой знае? Може пък и да станат нещата.

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пон 07 авг 2006 17:47

абе на САПУН бе :laser съжалявам ама спасение няма, след 50 до 100г. в тая държава Българите ше са само наколко стотин хиляди сред милионите мангали.....

Потребителски аватар
dimoboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimoboy » Вто 08 авг 2006 9:25

vasstop написа:Ето за това:
http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html

:deal :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
Аз лично се подписах и за мен това е начина!!!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 08 авг 2006 9:28

Sara_Bold написа:За сега няма спасение!ЕС ни натискат да ги приобщаваме,за де не тръгнат да ходят при тях.Отпускат се невероятни суми пари за тази цел.Само си припомнете какво стана при наводненията.Веднага им се отпуснаха помощи!!А да не говорим за политиката на МТСП,която насърчава раждаемостта им!!!

АЗ се чувствам дискриминиран тук в тази държава...на мен от ЕС пари не ми дават за нова къща
гласувайте, ОБАЧЕ за кой,
В.???

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Вто 08 авг 2006 9:34

Pichaga написа:
Sara_Bold написа:За сега няма спасение!ЕС ни натискат да ги приобщаваме,за де не тръгнат да ходят при тях.Отпускат се невероятни суми пари за тази цел.Само си припомнете какво стана при наводненията.Веднага им се отпуснаха помощи!!А да не говорим за политиката на МТСП,която насърчава раждаемостта им!!!

АЗ се чувствам дискриминиран тук в тази държава...на мен от ЕС пари не ми дават за нова къща
гласувайте, ОБАЧЕ за кой,
В.???

Ти от ромите ли си?? :shock
Ако не-ква къща,кви пет лева?

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 08 авг 2006 9:43

Pichaga написа: В.???

и аз съм дискриминиран, и не само за нова къща не ми дават пари...
за кой- на ЛС :idea:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 08 авг 2006 9:53

На произволен принцип освен етническите партии-ДПС и Евророма

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 08 авг 2006 9:58

Rabbit_TDI написа:На произволен принцип освен етническите партии-ДПС и Евророма

Абе то заради този произволен избор караме експеримент след експеримент...

Ама не ме въвличайте. Аз политиката няма да бистря тука.
П?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 08 авг 2006 10:03

Varbona написа:
Rabbit_TDI написа:На произволен принцип освен етническите партии-ДПС и Евророма

Абе то заради този произволен избор караме експеримент след експеримент...

Ама не ме въвличайте. Аз политиката няма да бистря тука.
П?

то от много умни политици сме стигнали до тук.Варбоне,не ти и требе да се занимаваш :wink:
В?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”