Миене на тапицерия на Golf 4
Миене на тапицерия на Golf 4
Здравейте колеги. Искам да измия цялата тапицерия включително и тавана на моя Golf 4. Има гадни петна от пушек и ръжда, които меко казано ме дразнят. Кажете препарат с които да ги измия.
- BS
- Автомобил: A6
- Двигател: BAU
- Контакти:
Re: Миене на тапицерия на Golf 4
Ако миеш тавана, почти сигурно е че ще "висне".
Вече сме си патили
Вече сме си патили

- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
Можеш да пробваш с микрофибърна кърпа , някакъв шампоан за коли , напояваш кърпата добре и търкане му е майката
, аз моя така го освежих и определено имаше промяна , като започнеш ще видиш различния цвят на изтъркания таван 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Има "суха" пяна за миене на тапицерии. За тавана само така, иначе се отлепя
- Booster
- Автомобил:
- Двигател:
mufin написа:Има "суха" пяна за миене на тапицерии. За тавана само така, иначе се отлепя
Бях забравил за тази суха пяна.Видях как работи такава пяна , беше някаква немска и определено беше добра.Освежихме едни седалки само, но станаха , въпроса е дали примерно тази немската е намираема в БГ , понеже някакъв я беше донесъл на моя приятел от Германия.След това на мен ми попадна една такава българско пройзводство(може и да не е , но имаше много написано на БГ , а немската нямаше нищо различно от немско) , ако е останало шишето ще се опитам да я намеря , единственото което се сещам , че на самото шише си има една монтирана малка четка (като такава за пети

Едит: Българската май имаше в заглавието си една от думите Carpet или Wax
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
На Turtle Wax е намираема много лесно - примерно Шел (по-добре не от там,че е супер скъпа, но примерно). Аз си взех на скоро такава за едно петно и вече го няма
Супер препарат - зелен флакон под налягане с жълта четка отгоре.