MK4 GTI - IHI VF30
Re: MK4 GTI - IHI VF30
Не ми се занимава с фолио. Сигурно е разправия! Да го залепиш хубаво, да е опънато, да няма мехурчета и тн... разправия ми се струва. 

- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
sk. написа:Мда и той беше заминал..
не знам как се казват, точно но едно от трите места където се захваща се беше скъсалo..![]()
От 3-те занитени ламаринки се е скъсала 1 нали,аз 4 пъти сменявам притискател заради това понеже като е натиснат съединителя в 6-7-8000 об. се държи само на тях и комбинирано с прекъсвач или дори да няма такъв, не издържат нитовете или планките и става мармалад.

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
sk. написа:Айде още малко по проекта.. искам да сменя всички махагонови части от интериора с чисто нови пластмасови черни. От къде мога да си ги закупя? Има ли някакви готови комплекти. Става въпрос за дръжките на вратите, капака на пепелника, лайсните на арматурното табло, които са покрай касетофона и джобчето върху него, капачето на поставката за чаши. Дайте съвети от къде да ги докопам
Ако ти се дават парички най-добре намери от ebay алуминиевите от R32 ,или юбилейките http://www.netcarshow.com/volkswagen/2001-golf_gti_25th_anniversary/800x600/wallpaper_0b.htm.Пластмасови можеш да вземеш от юнитрейд ама акто сметнеш цената и ,че са със смотания софт лак

Въобще ме ме кефят нито махагоновите, нито алуминиеви/хромирани или тн... предпочитам изчистено черно 
А каква е цената в юнитрейд и какво включва комплекта?
@Адриан, моято май се счупи от някаква част която го е ударила, при счупването на кутията, но не съм съвсем сигурен..

А каква е цената в юнитрейд и какво включва комплекта?
@Адриан, моято май се счупи от някаква част която го е ударила, при счупването на кутията, но не съм съвсем сигурен..

Пълният комплект R32 е нещо от рода на 800 - 900лв. Говоря за дръжки на вратите, цялата средна конзола, пепелник, дръжките за отваряне на вратите, скоростен лост. Ако включиш табло и волан, педали, духалки... работата отива над 2000лв.
Общо взето много скъпо удоволствие, аз затова 2 месеца търках дръжки, конзоли и т.н.т
.
Общо взето много скъпо удоволствие, аз затова 2 месеца търках дръжки, конзоли и т.н.т

Бате ти какво каза... как 900лв бре.., а обикновените пластмаси не ми казвай, че и те са такива пари, че ще има и аз да търкам махагона със шкурка и после със спрей..
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
sk. написа:Бате ти какво каза... как 900лв бре.., а обикновените пластмаси не ми казвай, че и те са такива пари, че ще има и аз да търкам махагона със шкурка и после със спрей..
Ми нещо такова са .Преди имах една друга четворка дето проверявах и едната дръжка беше 60-70 лева - тая до пасажера.Смятай цялото комплектче как ще ти дойде - и пак акзвам най гадното е че освен че даваш кинти получаваш люпещ се софт лак.Грабвай кореселина да свалиш софтлака,шкурката за махагона,псоле спрейс палстификатор и си спестяваш половин комплект нови гуми

Интересувал съм се и затова знам. Черните пластмаси са по евтини, но пак излизат скъпо, но зависи и какво искаш да смениш де, и в крайна сметка пак идват с гуменото покритие 
Отиваш в Аутоплюс или Елиткар и питаш.
Черна пластмасова дръжка двето части е към 30лв. шофьорската е 40лв.

Отиваш в Аутоплюс или Елиткар и питаш.
Черна пластмасова дръжка двето части е към 30лв. шофьорската е 40лв.
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
288 паунда БЕЗ докарването е това, което съм намерил досега (говорим за двуврат голф). Говорим за цялостен R32 Interior Trim комплект. Демек пластмасите около таблото, климатроника, капачето на стойката за чашите + предните две дръжки. За четириврат (демек +задните дръжки) цената е 383 паунда. На който му стиска да го обръща в леФ 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
предните две дръжки за лява и дясна дирекция са различни 

Абе аз искам съвсем обикновенни дръжки от Голф, ама черни бре.. стига с тия Р32 за по 300 паунда... 

ако искаш да стане като хората ... си трябва бая търкане шприц пак търкане пак шприц накрая черен лак
аз в момента си правя целия интериор на Аудито от махагон пиано лак

аз в момента си правя целия интериор на Аудито от махагон пиано лак

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
niks76 написа:предните две дръжки за лява и дясна дирекция са различни
Знам бе

sk. написа:Абе аз искам съвсем обикновенни дръжки от Голф, ама черни бре.. стига с тия Р32 за по 300 паунда...
30лв. за бройка са дръжките външна и вътрешна част, шофьорската е 40лв. обикновени, черни гумени

-
- Автомобил:
- Двигател:
sk. написа:Абе аз искам съвсем обикновенни дръжки от Голф, ама черни бре.. стига с тия Р32 за по 300 паунда...
Рачко мойте бяха със черното гадно силиконово покритие - разглобих си половината кола бой със шкурка ( първо свалих квото можах с ацетон ), пастификатор , и пръсване.
Станаха ОТНОСИТЕЛНО добре , като се има на предвид че ги правихме на -10 в 1 гараж и някак си не ни се търкаше много много.
Не знам обаче при тебе ако си с махагон как ше стане - тоя махагон истинска дървения ли е или е някво фоилио?