Как да спра АБС-а на пасат Г60 ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да спра АБС-а на пасат Г60 ?
Не ви разбирам вас двамата от Видин. Човека пита как да си изключи АБС-а на Пасат Б3, защото рита при ниска скорост, аз му казвам как да спре ритането по селски, но много прост начин и да му остане работещ АБС, а вие двамата започвате да ми развивате някакви теории за коли с електронна газ и автопилот(които по времето на неговата още не са били произведени) ... как при тях не можело така да се прави ... как утре като отида аз в някоя морга да не станело объркване - едва ли не услуга ми правите на мен. Що не обясните сега за АБС системите при Пасат Б5, Б6 и Б7, за да няма никаква опасност от грешки отре като отида в моргата и взема повече трабички отколкото ми трябват.
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
myrshavija написа:Не ви разбирам вас двамата от Видин.... аз му казвам как да спре ритането по селски...

Само да ти кажа, че на човека му отговорих още в началото на въпроса от заглавието, а този "наш" спор с твоя чест, се заформи, защото като някой напише в търсачката АБС, и прочете твоя пост(който важи за по старите абс-и и двигатели) и направи процедурата(на нещо след 96-7г. най вече дизел), ще има още 3 теми "Защо не ми работи......."
Сега, г-н "Наранена чест", разбра ли ме какво ти написах... за 3-ти път те питам?
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
myrshavija написа:.............
Що не обясните сега за АБС системите при Пасат Б5, Б6 и Б7, за да няма никаква опасност от грешки отре като отида в моргата и взема повече трабички отколкото ми трябват.
За АБС- и мога да ти говоря докато ти стане лошо и не само за Пасат а и за цялата ВАГ група включително и останалите модели и марки коли на които се монтират такива с-ми. Но явно си решил да се заяждаш и правиш на обиден. Бъди Пич и приеми че си се объркал няколко мнения по-нагоре като си се подвел с това твърдение на програмата АутоДата (много от нещата в програмата са погрешно въведени). Никой не се опитва да ти прави услуга, а просто ти обяснявам но явно ти е слаб бушона и бързво се палиш. Аз като незнам нещо питам и когато напиша някоя глупост във форума (а те бяха доста в началото), на колегите които ме насра*а и после просветиха в начинанията ми лично съм им благодарил.

АБС най-лесно се спира като се откачи някой от датчиците (както сте написали по-горе) НО ако АБС-а на колегата е Тевес Марк 02 и откачиш някои датчик, технически колата остава без спирачки защото МАРК 02 е без сербофрен (серво). Всяка друга версия АБС, която се монтира на автомобил от ВАГ групата позволява използването на спирачките като обикновенни такива ДОРИ има коли които им е поставен бутон (фабрично) да изключва АБС-а. И така.... не се заяждаме (ние от Видин) ти не искаш да ни примеш мнетията.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
policevidin написа: НО ако АБС-а на колегата е Тевес Марк 02 и откачиш някои датчик, технически колата остава без спирачки защото МАРК 02 е без сербофрен (серво).

Просто оставеш без АБС.
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
radotom написа:policevidin написа: НО ако АБС-а на колегата е Тевес Марк 02 и откачиш някои датчик, технически колата остава без спирачки защото МАРК 02 е без сербофрен (серво).
Това не е вярно.
Просто оставеш без АБС.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хммм... така да, защото ако датчика седи постоянно отворен - прекъсва веригата за захранване на помпата
Иначе на няколко пъти съм правил колесни датчици - и двата предни, и заден десен, та ми се е случвало доста да карам без АБС
Даже единствения път, когато излизах със строителния фургон на Калояново изключих точно чрез разкачане на единия от датчиците АБС-а, да не ми се бърка по спирачките

Иначе на няколко пъти съм правил колесни датчици - и двата предни, и заден десен, та ми се е случвало доста да карам без АБС

Даже единствения път, когато излизах със строителния фургон на Калояново изключих точно чрез разкачане на единия от датчиците АБС-а, да не ми се бърка по спирачките