Здравейте!
Имам Пасат Б5.5, комби, 2004 с MFD, доколкото разбирам от картинките, които виждам тук във форума. Искам да си пусна аудио (музика, но може би и навигация) от телефона. Въпросите са ми:
1. Къде точно се намира AUX-буксата - трябва ли да се разглобява навигацията, тъй като отвън не я виждам никъде?
2. Доколкото разбирам, AUX-буксата е 10-пинова. Тоя кабел би ли ми свършил работа?:

3. Мога ли да намеря зарядно за кола, което да е с микро-УСБ, за да стане за телефона?
4. Стойките за кола универсални ли са, или трябва да търся за конкретния модел телефон (Samsung Galaxy Gio), и евентуално къде да търся?
5. В самата навигация, доколкото разбирам, май мога да сложа само ДВД с карта, но не и аудио-ЦД - аудио ЦД-тата - само в чейднжъра в багажника?
И два въпроса за навигацията:
6. Доколкото разбирам от другите теми - карта за България за тая навигация няма читава дори и след излизането на v8?
7. На картинката се вижда, че на моята навигация май и липсва бутона Eject - поне не успях от никъде да извадя диска, който е вътре - мисля, че има карта на Германия на Блаупункт вътре - поне такава кутийка имам в жабката. Та, бутон едва ли може да се открие, но поне как да извадя диска с подръчни средства, щото бих искал поне карта на Западна Европа заради Гърция да сложа - къде би следвало да натискам - вътре има една правоъгълна пластинка - нея ли, или в отвора вътре?