големи отворковци

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
wiseman
Автомобил:
Двигател:

Re: големи отворковци

Мнениеот wiseman » Вто 05 апр 2011 13:52

Bobi_S13 написа:гледам, че нещо форума се напълни с разни индивидчета, регнати последната 1год., всичките са задклавиатурни тарикатчета. Момци спрете се бре. Тука сме се събрали хора да си помагаме. Не да се бием и дърляме, караме и т.н.
Зачестиха бановете, и наказанята към потребителите които плюят и хранят по останалите. Замсилете се малко за вашето отношение първо и тогава плюйте. Тук е общетествен форум. Не се налага ценз, но има правила. Прочетете ги:
Добре дошли!
недейте подскача, за всяка критика отправена към вас, ами помислете дали не е заслужена. Вобще първо се погледнете вас, след това търсете кусури на другите потребители.

Не казвам, че и аз съм цвете за мирисане, на времето и аз отправях обиди към модератори и админи, и си търпях наказанията. Но нещата се променят като опознаеш хората, просто губиш като влезеш в групата на БАН-а. Форума е полезен, ако подходиш несериозно към него, и останалите ще подходят по този начин към теб.

Помисли преди да пишеш!

Здравейте
Всичко е вярно с изключение на частта за регването! Аз се регнах когато си купих пасата. Това прави ли ме "индивидче" ? Аз самият съм админ в друг форум (не автомобилен)и модератор в трети, знам какво е юзърите да ти се качват на главата. На всеки рано или късно му писва...
Колегата, аз процедирам по следния начин - като юзъра е с по-малко мнения: "Добре дошъл - линк с правилата". Ако стане караницата се едитва мнението и се слага предупреждение. Стъпките после са лесни - бан от форума за 1 седмица, 1 месец, и вечен. Никога не обобщавам "млади" или "стари" "заслужили" и "новаци". Не се знае под кой камък седи талант, който може да помогне когато трябва. Случвало ми се е да ми помагат Юзъри, които са на 5 мнения, но като се види колко знаят... респект. Пък и не всички задклавиатурни устройства са на по 15-16 години!!!
Поздрави

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Вто 05 апр 2011 13:57

никой не визира"старите членове" ама напоследък комплексарщината е мама мия.....................
всеки луд с номера си ,ама празнуващите стават все повече и Боби е прав в случая :idea:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 05 апр 2011 14:37

Нито старите, нито новите са цвете за мирисане.
Както има свестни от едните, така има и от другите.
До човек си е.
Аз също се дразня и на старите, които пишат "време е за ключ", без нито да са пуснали темата, нито да са модератори.
От модераторите си зависи колко да се подвеждат от такива мнения...

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Вто 05 апр 2011 14:46

Здравейте,
и аз така да се каже съм вчерашен тук по регистрация (няма да цитирам цветистите изрази на колеги към такива като мен), но иначе с доста години форум зад гърба си!
Много теми изчетох тук преди това и естествено Правилата на форума, и трябва да споделя доста неприятното впечатление от факта, че има голямо форумно разделение на млади и стари, модератори и потребители.разделение явяващо се във факта, че правилата важат (ама не за всички) е доста красноречив и дразнещ !
Нападките и обидите от едни потребители към други се пренебрегват (дори и в тази тема), докато на други мненията се изтриват, теми се заключват или са получили бан. Иначе казано двойният аршин е силно изразен. Може да не съм се напивал като мачка по кръчмите с 90% от хората тук, може пък и да съм(не се познаваме лично), това прави ли ме друго качество потребител, който трябва да търпи обиди, нападки и друго отношение ?
без лоши чувства :drunk

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 05 апр 2011 14:55

Комунизъм брат... mhihi
Виж в БМВ форума кво е, там само за майки и опити за дрифт си говорят :Mr Green Fun

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 05 апр 2011 15:30

екипа е на разположение на потребителите почти 24/7.
едно лично до някой от екипа с оплакването от конкретна тема или човек ще насочи внимание в посоката, която досега не е забелязана и най малкото ще генерира обяснение дали ще продължава да не се забелязва по причина или ще се направи нещо по въпроса.
доклади също има-използвайте ги.
една част от хората са по хардкор и искат форума да се запази чист и подреден, докато друга (да не казвам по голяма част) искат тука да е мястото за всичко: и да разпускат с благ спамец, и да въртят алъш-вериш, и да сипят на някой тунинг.бг стайл...
все различни хора.
аршина няма начин да е еднакъв, защото разбира се че ще разбера какво иска да каже човек, когото познавам лично. и може да не е това, което някой си е прочел... дето дори не го знам какъв е и що е... жив човек ли е, бот ли е...
доколкото е възможно се гледа да е един аршин. хората, които се познаваме не ми се сърдят ако им направя забележка. но тези, които не ме познават може да ми се разсърдят на стила на писане... ми не ме познават...аз така си пиша...
и така-темата е доста обширна и дискутируема. но мисля целта на боби е да накара всички да се позамислят и да се поукротят и поуталожат...
и екип и потребители.
пийс брадърс! :012:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Вто 05 апр 2011 15:40

vaskoto1 написа:...но мисля целта на боби е да накара всички да се позамислят и да се поукротят и поуталожат...
пийс брадърс! :012:

те това разбиране имаше предвид В1 по-горните си думи!

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Вто 05 апр 2011 16:15

:Mr Green Fun Давам пример - едно време, не много отдавна играех Диабло2 в Хедофи други сървъри.Псували са ме 10 годишни, пребивали са ме стотици пъти във виртуалното пространство, хранили са ме, всочки се имаха за разбирачи... точно като в този форум.И аз като колегата по-горе не съм се напивал с 90% от хората ( не пия, а и не смятам, че е някакво геройство да се напиеш и да разправяш после как си се отрязал и нищо не помниш от един нататък...) и не се познавам лично с болшинството.Виждал съм се с хора по 2-3 сервиза в София и няколко човека от търговийка.Имам и аз профил от около година и ползвам форума с образователна цел - да науча някой неща по автомобилите, които ме влекат от малък.Хранил съм тук няколко човека, които първи са ми скачали и така.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 05 апр 2011 16:21

Ами пък Ваското пък каза пък това пък което аз исках пък исках да кажа.

:beat_butt2 :beat_butt2

:kissy: :kissy: :kissy: :kissy: :kissy: :kissy:

Потребителски аватар
haplio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот haplio » Вто 05 апр 2011 16:32

Милослав написа:Ами пък Ваското пък каза пък това пък което аз исках пък исках да кажа.

Колега... едно "пък" изпусна

И не се сърди за офф-а пък :kissy:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 05 апр 2011 16:38

Темата макър и във "Офф-топик-други" си е точно на място!
Трябва да знаем че всички грешим, но най-важното е да си признаваме грешките!
Аз не съм отдавна във форума, но ми стига да разбера че повечето тук са от "Типчета" нагоре! И само това дава стимул на човек да остане във форума! (има какво да се научи във форума)
А относно това, че има дразнители, винаги ще си ги има! Но с една забележка всичко се оправя!
И аз съм грешал, и го знам! Поука съм си взел, но има и такива дето не ги чеше клавиатурата кво ще става!
Но не се дразнете един друг 2012-та идва mhihi

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Вто 05 апр 2011 16:56

vaskoto1 написа:екипа е на разположение на потребителите почти 24/7.
едно лично до някой от екипа с...

Напълно вярно, просто съм се убедил, че екипа на форума е съставен от страхотни и отзивчиви хора. Имам много добро мнение за тях, май само един от екипа си има изразена антипатия към мен, ама шанс :oops:
Пък аз прдпочитам повече да чета, отколкото да пише мнения и се надявам да не съм лазил много по нервите на останалите :wink:

ПП От 2006 до сега по-малко от 1000 мнения :roll:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 05 апр 2011 17:04

Нито мненията, нито отдавнашната регистрация значат нещо!
Дебили има и с по 5261 мнения :Mr Green Fun
Има и такива, които са били бетер тези с/у които сега плюят, но са се попроменили уж :lol:
ВсЕкви има и винаги е било така :idea:
Някои казват, че всичко се е променило (към по-лошо обикновено), но грешат - само никовете са други и малко повечко ;)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 05 апр 2011 17:17

Тия, които визираш не са дебили, а темерути! ;)
Има разлика! mhihi mhihi

wiseman написа: Аз самият съм админ в друг форум (не автомобилен)и модератор в трети, знам какво е юзърите да ти се качват на главата. На всеки рано или късно му писва...

Странното е, че не всички мислят като теб :?
Има един 'стар' и страшно уважаван от мен потребител, който е админ в друг голям неавтомобилен форум. И редовно изпрегва! :Mr Green Fun (скоро не е, де!)
'Защо, ве пич? Знаеш какво е!'
'Ми, бате, знам! Така разпускам парата, че иначе ще заключа другия форум!'
mhihi mhihi
Друг човек, тук е с перманентен модул с 0 мнения е собственик и админ на друг, доста по-малък автомобилен форум.
'Бате, при теб ако някой си помисли да го направи това - какво се случва?'
'Директен БАН без обяснения, Радко!'
Та аз не съм се регистрирал в неговия форум (чета без рег.), защото единственото, което мога да направя там е да спамя и съм сигурен, че ще изям банана!
Въпреки, че ми е приятелче! Дори неговия номер е включен в безплатните ми минути...
Та те така!... :dontknow:
Разни хора - разни разбирания!

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Вто 05 апр 2011 17:46

На скоро имаше тема в която потребител се заяждаше с всички и обиждаше.Вместо да се принизявам като него,драснах ЛС на мод със ситуацията и линк към темата и макар че беше по никое време( 1,2 часа сутринта)след 5 мин беше баннат :bowdown .Стига комплекси хораааа :bishop

Върни се в “ОФФ-Топик - други”