Bobi_S13 написа:гледам, че нещо форума се напълни с разни индивидчета, регнати последната 1год., всичките са задклавиатурни тарикатчета. Момци спрете се бре. Тука сме се събрали хора да си помагаме. Не да се бием и дърляме, караме и т.н.
Зачестиха бановете, и наказанята към потребителите които плюят и хранят по останалите. Замсилете се малко за вашето отношение първо и тогава плюйте. Тук е общетествен форум. Не се налага ценз, но има правила. Прочетете ги:
Добре дошли!
недейте подскача, за всяка критика отправена към вас, ами помислете дали не е заслужена. Вобще първо се погледнете вас, след това търсете кусури на другите потребители.
Не казвам, че и аз съм цвете за мирисане, на времето и аз отправях обиди към модератори и админи, и си търпях наказанията. Но нещата се променят като опознаеш хората, просто губиш като влезеш в групата на БАН-а. Форума е полезен, ако подходиш несериозно към него, и останалите ще подходят по този начин към теб.
Помисли преди да пишеш!
Здравейте
Всичко е вярно с изключение на частта за регването! Аз се регнах когато си купих пасата. Това прави ли ме "индивидче" ? Аз самият съм админ в друг форум (не автомобилен)и модератор в трети, знам какво е юзърите да ти се качват на главата. На всеки рано или късно му писва...
Колегата, аз процедирам по следния начин - като юзъра е с по-малко мнения: "Добре дошъл - линк с правилата". Ако стане караницата се едитва мнението и се слага предупреждение. Стъпките после са лесни - бан от форума за 1 седмица, 1 месец, и вечен. Никога не обобщавам "млади" или "стари" "заслужили" и "новаци". Не се знае под кой камък седи талант, който може да помогне когато трябва. Случвало ми се е да ми помагат Юзъри, които са на 5 мнения, но като се види колко знаят... респект. Пък и не всички задклавиатурни устройства са на по 15-16 години!!!
Поздрави