Аз само две неща да добавя:
1. Нека всеки, който се вайка колко много раждали циганите да каже той колко деца има... Щото то само с писане не става.
2. Циганите няма да станат никога повече от 30%, защото просто няма да има как да се изхранват. Тяхната култура и традиции са такива. Кой както иска да го разбира, на майтап, на истина, циганите са си такива. Или ще избягат, или ще се усетят, че са си прехвърлили лимита.
В историята ли отива България?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
Re: В историята ли отива България?!
dermeister написа:Аз само две неща да добавя:
1. Нека всеки, който се вайка колко много раждали циганите да каже той колко деца има... Щото то само с писане не става.
2. Циганите няма да станат никога повече от 30%, защото просто няма да има как да се изхранват. Тяхната култура и традиции са такива. Кой както иска да го разбира, на майтап, на истина, циганите са си такива. Или ще избягат, или ще се усетят, че са си прехвърлили лимита.
Аз не съм циганин обаче усещам ,че съм си прехвърлил лимита:)
Ами може пък и ние българите да сме "усетили",че няма как да се изхранваме и затова естественния прираст да е намалял:)
Част от нас бягат ,а друга не искат и да си помислят за повече от едно дете:)
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Точно, всеки си преценява лимита. Проблемът е, че ние в момента сме с обърнати приоритети. Не че да се възпроизвеждаме на макс. е правилната стратегия, но всеки поставя яденето, пиенето, голфа и удоволствията пред децата. Преди не е било така. Общо взето целият "развит" свят е в това състояние, то няма лошо, въпросът е да не продължи прекалено дълго и да останем малцинство без глас.
Хайде сега нямало да станат повече от 30% (хорски приказки) понеже нямали пари да си купят манджа
Нито процентите ти са точни,нито това,че нямат пари
Ето ти малко за четене http://meto76.blog.bg/politika/2010/05/ ... cru.546441
Нямало пари ли ?! Някой изоообщо има ли си представа, какви детски са осигурени за циганчетата ? Знам че ще кажете - някакви си там 20 -30 лева. Неее драги
Всяко циганче получава по 82 лв. месечно детски !
Ще попитате как така 82 лв. за всяко циганче ! Нали детските са 35 лв. на месец, за тези които са под прага от 350 лв. БРУТО ?
1) Всяко циганче получава тези 35 лв. месечно,
защото родителите им като не плащат данъци и осигуровки,
тоест "нямат доход БРУТО" - никакъв праг не ги лови !
2) Отделно от това са еднократните детски :
- 150 лв. при бременност
- около 300 лв. средно при раждане на живо дете
- 150 лв. за първолак
Общо това прави 600 лв.
Тези еднократни пари ги делим на 216 месеца (18 год. х 12 мес.)
600 / 216 = около 3 лв. месечно
3) След това всяко циганче получава допълнително 24,15 лв. социална помощ по ЗСП (Закон за Социално Подпомагане). С тези 24,15 лв. плюс детските от 35 лв., се достига т.н. ДМД (Диференциран Минимален Доход), който за всяко циганче е 59,15 лв.
4) От Мешерето, чрез партия "Евророма" всяко циганче получава още 20 лв. месечно.
Ще попитате, а тези пари защо ги включваш, те са си техни ? Но контрирам аз, ако циганите бяха плащали като нас данъци и осигуровки, ток и вода, щяха ли да икономисат тези 20 лв. ? Именно на наш гръб те са "икономисали" допълнителните детски, които раздават само на своите деца.
И така ... 35+3+24+20 = 82 лв. месечни детски за всяко циганче.
Тези детски се изплащат до 18 год. възраст.
За 18 години месеците са 18 х 12 = 216
82 лв. х 216 мес. = 17 712 лв. ни струва всяко циганче,
до навършване на 18 години !
Ако приемем, че са само половин милион = 8 млрд. 856 млн. лева !!
Освен това всяка "самотна майка" получава месечно индивидуална помощ от 78 лв. Ако приемем че те са само 100 000 майки х 5 чаавета ! И приемем че раждат чааветата през 2 години, значи тези 78 лева ще ги получават 30 години ... Тоест:
30 год. х 12 мес. = 360 месеца
360 мес. х 78 лв. х 100 000 майки = 2 млрд. 808 милиона лв.
Заедно с детските, те правят 11 млрд. 664 милиона лева,
които ще платим САМО за едно поколение циганчета ...
В тази цифра не са включени безплатните ток и вода, кратната, енергийната и хранителните помощи, безплатното за тях здравеопазване, безплатните училища и закуски - все разходи , които ние плащаме.
Работете и плащайте, колкото повече работите и плащате ...
толкова повече циганчета ще отгледате !
Всички знаете, че мизерните детски от 35 лв. вече 9-та година, са спрени за българските родители. Защо ?! Ами защото тези родители плащат данъци, върху трудов доход по-голям от 350 лв. бруто. Схващате ли ?
Всяка държава, която кара способната част от населението си да работи за благото на неспособната част е обречена на упадък и изчезване от картата на света.
МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, САМО след ЗАВЪРШЕН 8-ми клас ! И до 3-то РАЖДАНЕ. ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ….

Нито процентите ти са точни,нито това,че нямат пари

Ето ти малко за четене http://meto76.blog.bg/politika/2010/05/ ... cru.546441
Нямало пари ли ?! Някой изоообщо има ли си представа, какви детски са осигурени за циганчетата ? Знам че ще кажете - някакви си там 20 -30 лева. Неее драги
Всяко циганче получава по 82 лв. месечно детски !
Ще попитате как така 82 лв. за всяко циганче ! Нали детските са 35 лв. на месец, за тези които са под прага от 350 лв. БРУТО ?
1) Всяко циганче получава тези 35 лв. месечно,
защото родителите им като не плащат данъци и осигуровки,
тоест "нямат доход БРУТО" - никакъв праг не ги лови !
2) Отделно от това са еднократните детски :
- 150 лв. при бременност
- около 300 лв. средно при раждане на живо дете
- 150 лв. за първолак
Общо това прави 600 лв.
Тези еднократни пари ги делим на 216 месеца (18 год. х 12 мес.)
600 / 216 = около 3 лв. месечно
3) След това всяко циганче получава допълнително 24,15 лв. социална помощ по ЗСП (Закон за Социално Подпомагане). С тези 24,15 лв. плюс детските от 35 лв., се достига т.н. ДМД (Диференциран Минимален Доход), който за всяко циганче е 59,15 лв.
4) От Мешерето, чрез партия "Евророма" всяко циганче получава още 20 лв. месечно.
Ще попитате, а тези пари защо ги включваш, те са си техни ? Но контрирам аз, ако циганите бяха плащали като нас данъци и осигуровки, ток и вода, щяха ли да икономисат тези 20 лв. ? Именно на наш гръб те са "икономисали" допълнителните детски, които раздават само на своите деца.
И така ... 35+3+24+20 = 82 лв. месечни детски за всяко циганче.
Тези детски се изплащат до 18 год. възраст.
За 18 години месеците са 18 х 12 = 216
82 лв. х 216 мес. = 17 712 лв. ни струва всяко циганче,
до навършване на 18 години !
Ако приемем, че са само половин милион = 8 млрд. 856 млн. лева !!
Освен това всяка "самотна майка" получава месечно индивидуална помощ от 78 лв. Ако приемем че те са само 100 000 майки х 5 чаавета ! И приемем че раждат чааветата през 2 години, значи тези 78 лева ще ги получават 30 години ... Тоест:
30 год. х 12 мес. = 360 месеца
360 мес. х 78 лв. х 100 000 майки = 2 млрд. 808 милиона лв.
Заедно с детските, те правят 11 млрд. 664 милиона лева,
които ще платим САМО за едно поколение циганчета ...
В тази цифра не са включени безплатните ток и вода, кратната, енергийната и хранителните помощи, безплатното за тях здравеопазване, безплатните училища и закуски - все разходи , които ние плащаме.
Работете и плащайте, колкото повече работите и плащате ...
толкова повече циганчета ще отгледате !
Всички знаете, че мизерните детски от 35 лв. вече 9-та година, са спрени за българските родители. Защо ?! Ами защото тези родители плащат данъци, върху трудов доход по-голям от 350 лв. бруто. Схващате ли ?
Всяка държава, която кара способната част от населението си да работи за благото на неспособната част е обречена на упадък и изчезване от картата на света.
МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, САМО след ЗАВЪРШЕН 8-ми клас ! И до 3-то РАЖДАНЕ. ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ….
Последна промяна от stoi4o.d на Вто 05 апр 2011 23:55, променено общо 1 път.
- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002

- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам син на 2 годинки и доста често съм по паркове и градинки.
Преди не съм обръщал голямо внимание,но сега ми се струва,че има ужасно много деца:)
А и каква раждаемост да има след като държавата не успява да я стимулира.....детски,еднократни помощи и т.н.
Стимула е за циганите защото като вземат социални за 5 деца ....примерно 200 лв. и се чувстват равни с Цар Киро-тях това ги стимулира.
Но тях не ги интересува как е облечено детето с какво се храни и ще има ли добро образование.
Мен обаче ме интересува и тия 35 лева детски не ми вдъхват доверие.....не мисля,че ако остана без работа с тях ще мога поне временно да осигуря най-необходимото за детето си.
Преди не съм обръщал голямо внимание,но сега ми се струва,че има ужасно много деца:)
А и каква раждаемост да има след като държавата не успява да я стимулира.....детски,еднократни помощи и т.н.
Стимула е за циганите защото като вземат социални за 5 деца ....примерно 200 лв. и се чувстват равни с Цар Киро-тях това ги стимулира.
Но тях не ги интересува как е облечено детето с какво се храни и ще има ли добро образование.
Мен обаче ме интересува и тия 35 лева детски не ми вдъхват доверие.....не мисля,че ако остана без работа с тях ще мога поне временно да осигуря най-необходимото за детето си.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
@godfadar
Можеше да посочиш източника, вместо да копи-пействаш, но нищо.
Аз имам мнение по въпроса и го казах. Циганите винаги ще са малцинство, защото така им изнася. Малко мислене трябва и сам ще се сетиш, че всяко циганче колкото и да получава го получава от мен и теб, а като ние станем малцинство ще получава едно нищо.
Можеше да посочиш източника, вместо да копи-пействаш, но нищо.

Аз имам мнение по въпроса и го казах. Циганите винаги ще са малцинство, защото така им изнася. Малко мислене трябва и сам ще се сетиш, че всяко циганче колкото и да получава го получава от мен и теб, а като ние станем малцинство ще получава едно нищо.
dermeister написа:@godfadar
Можеше да посочиш източника, вместо да копи-пействаш, но нищо.![]()
Постът в един блог,от който беше копнато това,беше изтрит поради подадено оплакване,добре,че го бях прочел и запазил на word файл!
Има ли смисъл да казваш от къде взимат пари,естествено е,че е от всички нас които си плащаме!
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Преди няколко дни обсъждах една моя идея като предложение към социалното министерство.Даже един приятел доктор (не лекар),се съгласи да ми съдейства,като даже го пратим от името на университета.Вика,дори и да не ти обърнат внимание,пак прати и пак докато получиш отговор.Студентите са силата.
Идеята ми е,за да се избегне т.нар. дискриминационно поведение и стимулиране на раждането на циганите,да се дават помощи на ОБРАЗОВАНИ родители.Ако единия не е вишист,то поне и двамата да имат средно.Като за възможните изключения,задължително образование на детето/цата до 12 клас.Така,хем ще се секне изтичането на парите в тия тумори,хем тия вече изхранени активи,ще се култивират и ще се приобщят.Мога да ви кажа от лично наблюдение,че няколко циганета от село,ходиха насам натам по европата,Белгия и Франция конкретно и за 1-2 години като се върнаха
о чудо,ами те се очовечили.Няма ги вече острите обувки от крокодилска кожа,мазната зализана назад коса,наглия поглед все едно му дължиш нещо,а тоя човек те гледа разбираемо ( и аха аха да проговори
) и можеш да говориш и усещаш как интересите му вече не са да яде и е@е.Еми значи можело,ама защо в БГ не може.
Когато се образова тая група от хора,когато се вкара в някакви норми и правила,повярвайте ми,изобщо на никой няма да му е такова мнението за тях.99 % от образованите цигани и тия които имат работа нямат повече от 2 деца.Значи можело.
Та от моята идея какво се печели :
Не се изливат пари някъде (в кръчми)
Избягва се дискриминацията (пука ми на мен)
Стимулира се раждането на БЪЛГАРЧЕТА (много много малък процент от семейните двойки,нямат и двамата средно)
Току виж на Дянков пицата вече има шунка и царевичка,а за напред може и трюфели да стърже.
Само да напомня,че другаря Путин докато беше главен на Русия,прие (не съм 100 % сигурен за сумата) около 20 000 $ премия на всяко дете родено като ЕТНИЧЕСКИ РУСНАК !!!! Обаче никоя защитна организация не се надигна да каже,че е дискриминация...е да,ама ние нали сме по големи християни от папата,така ще е.
Та ще пратя предложението,като двама доценти плюс 4ма асистенти казаха,че ще се подпишат.И това са преподаватели от най-реномирания в България,на 22 място в Европа и 44 в света университет-УНСС.
Идеята ми е,за да се избегне т.нар. дискриминационно поведение и стимулиране на раждането на циганите,да се дават помощи на ОБРАЗОВАНИ родители.Ако единия не е вишист,то поне и двамата да имат средно.Като за възможните изключения,задължително образование на детето/цата до 12 клас.Така,хем ще се секне изтичането на парите в тия тумори,хем тия вече изхранени активи,ще се култивират и ще се приобщят.Мога да ви кажа от лично наблюдение,че няколко циганета от село,ходиха насам натам по европата,Белгия и Франция конкретно и за 1-2 години като се върнаха

Когато се образова тая група от хора,когато се вкара в някакви норми и правила,повярвайте ми,изобщо на никой няма да му е такова мнението за тях.99 % от образованите цигани и тия които имат работа нямат повече от 2 деца.Значи можело.
Та от моята идея какво се печели :
Не се изливат пари някъде (в кръчми)
Избягва се дискриминацията (пука ми на мен)
Стимулира се раждането на БЪЛГАРЧЕТА (много много малък процент от семейните двойки,нямат и двамата средно)
Току виж на Дянков пицата вече има шунка и царевичка,а за напред може и трюфели да стърже.
Само да напомня,че другаря Путин докато беше главен на Русия,прие (не съм 100 % сигурен за сумата) около 20 000 $ премия на всяко дете родено като ЕТНИЧЕСКИ РУСНАК !!!! Обаче никоя защитна организация не се надигна да каже,че е дискриминация...е да,ама ние нали сме по големи християни от папата,така ще е.
Та ще пратя предложението,като двама доценти плюс 4ма асистенти казаха,че ще се подпишат.И това са преподаватели от най-реномирания в България,на 22 място в Европа и 44 в света университет-УНСС.
- ilia_d008
- Автомобил: VW Golf III GTI
- Двигател: ABF 1995
Историята ни е нарисувана отдавна!
Дали е истина,ами не знам огледаите се около себе си и ще прецените сами!
Вземете един днешен вестник и .....

Дали е истина,ами не знам огледаите се около себе си и ще прецените сами!
Вземете един днешен вестник и .....

- DarkForce
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте
За огромно съжаление това, което споделя колегата ilia_d008 е вярно
Всичко е предопределено и начертано и нищо не зависи от нас!
Докато съществува монетарната икономика за да има богати -трябва да има бедни
нашата роля в Европа е да сме бедните !
Мога надълго и широко да обяснявам, но по лесно е да гледате филмите ZEITGEIST (3 серии) там всичко и обяснено простичко и ясно. Подреждат ти пъзела и всичко ти става кристално ясно по начин от който те заболява главата
За огромно съжаление това, което споделя колегата ilia_d008 е вярно
Всичко е предопределено и начертано и нищо не зависи от нас!
Докато съществува монетарната икономика за да има богати -трябва да има бедни
нашата роля в Европа е да сме бедните !
Мога надълго и широко да обяснявам, но по лесно е да гледате филмите ZEITGEIST (3 серии) там всичко и обяснено простичко и ясно. Подреждат ти пъзела и всичко ти става кристално ясно по начин от който те заболява главата
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Нацията ще се обезбългари - заради това мислене
Все чакаме някой да ни освободи , оправи
....от нас нищо не зависи
не мрънкайте тогава ,след като всичко вече е предначертано и нищо не зависи от нас.
Няма да изразя позицията си по въпроса съвсем умишлено
иначе рискувам да получа бан заради нарушаване на няколко точки от правилата
Все чакаме някой да ни освободи , оправи
....от нас нищо не зависи
не мрънкайте тогава ,след като всичко вече е предначертано и нищо не зависи от нас.
Няма да изразя позицията си по въпроса съвсем умишлено
иначе рискувам да получа бан заради нарушаване на няколко точки от правилата
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
Трябва да се приеме един много прост закон ако нямаш средно образование, НЕ получаваш майчинство ,детски,семейни,и т.н.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
1z написа:Трябва да се приеме един много прост закон ако нямаш средно образование, НЕ получаваш майчинство ,детски,семейни,и т.н.
Подкрепям.
- airjohn
- Автомобил: 2020 Skoda Karoq
- Двигател:
chefito написа:1z написа:Трябва да се приеме един много прост закон ако нямаш средно образование, НЕ получаваш майчинство ,детски,семейни,и т.н.
Подкрепям.
И нямаш право на глас.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”