имах подобен проблем със подобни симптоми. Да добавя,че сега става въпрос за VW T4 1.9TD ABL...тресене ?!?!?
- Marian Yachev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: тресене ?!?!?
и при мен има тресене при потегляне и като гася двигателя,и в последно време стана по-силно.Може верно да са тампони като се замисля,защото си спомням на старата ми Жигула
имах подобен проблем със подобни симптоми. Да добавя,че сега става въпрос за VW T4 1.9TD ABL...
имах подобен проблем със подобни симптоми. Да добавя,че сега става въпрос за VW T4 1.9TD ABL...- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
То така е много общо,може да са тампони както казаха колегите,съединител,лагери,маховик,а ремъците сменял ли си ги? 
- Marian Yachev
- Автомобил:
- Двигател:
значи съединителя неотдавна и ремаците са нови на няколко месеца.Тресенето си го имаше още преди 3год.,но ми прави впечатление,че май са се увеличили при потегляне.Интересното е,че като е натоварен или съм с ремаркенцето не ми тресе много.Невеж съм и не ги разбирам много тези работи...
- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
viewtopic.php?f=24&t=123864 колега виж тази тема
- Marian Yachev
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега аз това съм го чел, но не е толкова зле колкото пишат в темите,няма такива големи вибраций когато работи на място,но дано да нямам такива проблеми скоро
Пък и повечето километри са на извънградско,но както те прекара живота сега.... 

- izcrazy
- Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
- Двигател: AAZ
aRoGaNsS написа:То така е много общо,може да са тампони както казаха колегите,съединител,лагери,маховик,а ремъците сменял ли си ги?
Сменяни са
Върни се в “Дизелови агрегати”