Запалителни свещи за пасат б3 на газ - какви?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Re: Запалителни свещи за пасат б3 на газ - какви?

Мнениеот drago_tr » Нед 03 апр 2011 6:58

Колата ми дойде от немско с NGK триполюсни.... изкарах 100 000 километра и нито ми е прекъсвала нито ми е давала преразход нито какъвто и да е проблем с тях....уникално бях доволен...Железни свещи се оказаха...така че взимай от тях без да се замисляш :да: :да:

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Нед 03 апр 2011 20:35

Така на комбито на бащата му взех Денсо японски, а мойте има живот в тях НЖК 3 полюсни Bur5et.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Нед 03 апр 2011 21:32

Аз си карам с каталожните за двигателя (1.8 моно ABS),като марка си взех NGK за последно.Колата си върви чудесно,празния ход си е чудесн,вдига си 220,всичко си е прекрасно :) никога не съм слагал свещи за газ и т.н.,защото колата се кара и на бензин често,за да си сменям бензина в резервоара и не съм имал проблеми.Разхода и вече стана много приличен,след като си оправих изпарителя и според мен няма смисъл от свещи за газ и т.н....старите ми свещи ги търкалях 50 000+ км само на газ...накрая една взе да прави проблеми и бяха сменени със следващите. И NGK и Denso са добри марки. Bosch не ги харесвам.
:beer

Потребителски аватар
fena_vd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fena_vd » Нед 03 апр 2011 21:46

Карай си колата с каталожните свещи и не се занимавай с глупости. Карал съм 1,8РП, и 1,8 АБС мотор общо около 200000км само с бош и не съм имал проблеми.

simo s pasata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simo s pasata » Вто 05 апр 2011 15:02

Може ли някой да сподели ефекта от НЖК ЛПГ2,и колко струват?Става дума за абс двигател.Интересува ме съотношението: цена/разход/вървеж/качество.

aaaaakt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aaaaakt » Сря 06 апр 2011 19:55

Здравей колега преди 50000км си купих свещи Бриск триполюсни по каталога им за пасат 1.8 ми.93г.мисля че бяха с някакво покритие /сребърни или платинени.....нещо от сорта :oops: /до настоящия момент проблеми не съм имал работата на двигателя и разхода се подобриха.При закупуването им дълго се чудех дали да не взема "Беру" с които бе вкаран пасата или "НЖК" по съвети и препоръки на колеги но несъжалявам.Следващите ми пак ще са същите .При последното вадене за да видя как са промяна нямаше върху перфектния :D :D цвят на изгаряне върху тях.Това са свещи които все още нямат менте на пазара за разлика от другите марки.

Върни се в “Passat”