Цакат ли ме по този начин на бензиностанцията?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Цакат ли ме по този начин на бензиностанцията?

Мнениеот velinsl » Нед 03 апр 2011 23:29

Ljubon написа:
berta написа:Не е това начина да се изкарват пари допълнително. За повече пари трябва да положиш повече труд бате, а не да се краде под една или друга форма. На запад хората работят на 2-3 места, защото и там не стигат парите от една работа. scare

Не мисля, че проблема е в нежеланието за работа, а по-скоро липсата на каквито и да е работни места. На идея ли ти е ако се хване всеки на 2-3 места да работи, колко безработни ще станат. От 14% ако съдим по новините днес ако остане да работи 1 човек на три места безработицата е стане 42%(другите двама ще трябва да напуснат).
И второ нормално ли е да работиш като роб за 200-300лв 6 дни в седмицата? Нали уж сме в Европата...
Кое ни е европейското, вече н-та година?

Към автора щом ти зареждат 10лв и плащаш 10 няма уловка.

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Нед 03 апр 2011 23:31

Епа кое... Цените... :lol:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 04 апр 2011 8:28

velinsl написа:
Ljubon написа:
berta написа:Не е това начина да се изкарват пари допълнително. За повече пари трябва да положиш повече труд бате, а не да се краде под една или друга форма. На запад хората работят на 2-3 места, защото и там не стигат парите от една работа. scare

Не мисля, че проблема е в нежеланието за работа, а по-скоро липсата на каквито и да е работни места.

:офф Работни места има доста свободни, но за квалифицирани кадри. Затова, вместо да се правят разни тунинги и прочее глупости по колите, трябва да се четат повече книжки и да се наблегне на образованието. :012:

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Мнениеот aRoGaNsS » Пон 04 апр 2011 9:11

Образованието е пари вече scare в тая държава всеки се научи да хитрува,няма да им даваш на тия ш*б***ци да си прибират парянги на,аман от схеми scare :beat_butt2

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Пон 04 апр 2011 16:53

Ljubon написа:
velinsl написа:
Ljubon написа:

Не мисля, че проблема е в нежеланието за работа, а по-скоро липсата на каквито и да е работни места.

:офф Работни места има доста свободни, но за квалифицирани кадри. Затова, вместо да се правят разни тунинги и прочее глупости по колите, трябва да се четат повече книжки и да се наблегне на образованието. :012:

Само ще ти кажа че за 4 години в училище по автотранспротна техника не бях научил и 1/3 от това докато практикувах в сервиз, и да не говорим чеее една доста голяма част от знанията са ми от итнернет... е за това не се записвам висше!

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Пон 04 апр 2011 18:04

zdrash написа:
rokera671 написа:Понякога има промоции ,след като заредиш над определена сума.Но и нещата които изброиха колегите са верни,особенно за данъците.
Едно време даваха Сникърс щом заредиш 20лв и редовно го правеха този номер.Беше им втръснало да се тъпчат със Сникърс! mhihi

а сега в Петрол дават по 1л. течност за чистачки за над 25 литра мисля
( та може и да не е толкоз хитра жената колкото я изкарахте :))

изобщо не са верни твърденията, че не се пуска касова бележка просто сметката седи отворена ...
по скоро може да е за промоцията и за да не те бави щом си редовен там
:да:

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Сря 06 апр 2011 18:29

zdrash написа:
rokera671 написа:Понякога има промоции ,след като заредиш над определена сума.Но и нещата които изброиха колегите са верни,особенно за данъците.
Едно време даваха Сникърс щом заредиш 20лв и редовно го правеха този номер.Беше им втръснало да се тъпчат със Сникърс! mhihi

а сега в Петрол дават по 1л. течност за чистачки за над 25 литра мисля
( та може и да не е толкоз хитра жената колкото я изкарахте :))

Леле да бе,бях забравил за тая промоция!Точно същата пача,която ми слага от 10лв нагоре ми беше казала за тая промоция :bishop

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Сря 06 апр 2011 21:21

e както виждаш жената си ти е обяснила за промоцията,това че ти не си се възпозлвал не значи че тя те цака :) и аз едно време като бачках в комп клуб хората като ми кажат пусни ме за 2 часа ги пусках за 2 часа нищо че като си платиш 2 лв за 2 часа получаваш 3ти безплатно :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”