DoH_KuXoT написа:последната щуротия, която измислих е да вкарам шапки на крушките с емблема на VW от голф 5

DoH_KuXoT написа:последната щуротия, която измислих е да вкарам шапки на крушките с емблема на VW от голф 5
Winner25 написа:ЧеститоЧакаме скоро да го видим на колата
vackooo написа:аз пък последната щуротия дето си купих беше
vackooo написа:аз пък последната щуротия дето си купих беше
DoH_KuXoT написа:п.с. обаче при големи подскоци по магистралата задните гуми закачат леко, когато съм с 3-4 човека в колата. Но и това ще се коригира скоро![]()
Valo написа:DoH_KuXoT написа:п.с. обаче при големи подскоци по магистралата задните гуми закачат леко, когато съм с 3-4 човека в колата. Но и това ще се коригира скоро![]()
Изчакай да направим ролката и ще оправим калниците.![]()
Ти си първия след моята кола, обещал съм.
Gecatawe написа:LEMFIORDER от октомври до март и се разбиха и те нестават.Мисля да пробваме с оригинални?
Valo написа:DoH_KuXoT написа:п.с. обаче при големи подскоци по магистралата задните гуми закачат леко, когато съм с 3-4 човека в колата. Но и това ще се коригира скоро![]()
vackooo написа:Valo написа:DoH_KuXoT написа:п.с. обаче при големи подскоци по магистралата задните гуми закачат леко, когато съм с 3-4 човека в колата. Но и това ще се коригира скоро![]()
с какво ет е борбета,защото моите 9-ки мисля бяха ет50 имам 20мм фланец и утре ще подложа на барабана още 15мм и ще се получи ет15 или греша със сметките?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта