Предложение за нов форум . . .
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
за мен това е полезно...... много от нас така могат да се предпазят от т.н. "рейсинг майстори" на които да им пълнят гушите. Но тези коли нетрябва само да ги правим, а да се научим и да ги караме........и то правилно, защото героиското каране от типа "как стигнах до морето за 2,5 часа" завършва обикновенно в къра между Чирпан и Ст. Загора. Наистина темата е нащо много палаво и закачливо на ще се внимава с безумците........а и ще има и Цензура 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Май сте малко предубедени...не вярвам, че всеки си кара колата като пенсионер, а и има толкова хора с GTI-ки....и те ли са само транспортно средство?
Не е толкова важно как ще се казва форума, а какво ще се пише вътре.Идеята ми е всеки да спореля дали е доволен от автомобила си и колко е надежден той на пътя, да погледнем на марката VW под друг ъгъл, а не само като на семеен автомобил или средство за ходене на работа
Ако някой влезе и почне да чете темите ще си помисли, че караме бангии, които постоянно се развалят без причина.Нашият клуб май е само за поддръжка на Volkswagen, а експлоатацията мисля че липсва....
Както и да е, има анкета, всеки ще даде своят глас за или против.
Хайде със здраве!

Не е толкова важно как ще се казва форума, а какво ще се пише вътре.Идеята ми е всеки да спореля дали е доволен от автомобила си и колко е надежден той на пътя, да погледнем на марката VW под друг ъгъл, а не само като на семеен автомобил или средство за ходене на работа

Както и да е, има анкета, всеки ще даде своят глас за или против.
Хайде със здраве!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма нищо лошо в идеята ама това за което иде реч има нужда от писта, по улиците не може да иде реч за такова нещо, а аз доколкото знам F1 не са правили проект в БГ
За такива дейности се изисква отцепен район, заграден с перфектна настилка, пожарна, линейка и тогава нека се тестват автомобилите, опитаха се да го направят на Бжурище ама май нямат акъл и аз дори без спортно окачване трябва да минавам през тревата щото има ебати ръба в асфалта.......
Надявам се сте ме разбрали....

За такива дейности се изисква отцепен район, заграден с перфектна настилка, пожарна, линейка и тогава нека се тестват автомобилите, опитаха се да го направят на Бжурище ама май нямат акъл и аз дори без спортно окачване трябва да минавам през тревата щото има ебати ръба в асфалта.......
Надявам се сте ме разбрали....
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
аз съм за плурализма и демокрацията.....гласувах по-скоро не, обаче няма лошо да има такава подтема, стига да не стане какато писа колегата по-горе софия -бургас с моята туниенгована бегачка гти, г2 за 2,5 часа и след това 100 отговора от типа "ти луд ли си бе, що лъжеш" и да стане едно заяждане не е истина...
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”