Бърз въпрос за перка на радиатора
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Re: Бърз въпрос за перка на радиатора
И мойта перка днес ме предаде,бащата е болен и всяка вечер ходя до Пловдив до ВМИ,бая зор ми даде докато се прибера, под 110 градуса по табло не падна и въпреки всичко не изхвърли антифриза...по първи наблюдения перката не бафва изобщо при никакви градуси,ни 90,ни 100,ни 110.В перката влизат два кабела и в датчика два,има и реостат.Някой може ли да ме светне каква е функцията на реостата(слаган допълнително заради климатика)и защо имам една скорост на перката,макар,че имам чувството,че си променя оборотите?
- djniki
- Автомобил: Passat
- Двигател: AVF 2001
колеги интересува ме ако разменя местата на бързата и бавната степен на перката дали ще има некво значение . Смисъл искам вместо бавната да ми се пуска бързата степен
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Няма да има проблем, но каква е идеята? Ако всичко по охлаждането ти е наред, почти никога няма нужда да включва 2ра степен. Ако не ти е наред, трябва да се оправи.
Иначе ефектът от размяната е, че ще охлажда доста по-бързо и ще спира. Но според мен няма смисъл.
Иначе ефектът от размяната е, че ще охлажда доста по-бързо и ще спира. Но според мен няма смисъл.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”