В историята ли отива България?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: В историята ли отива България?!

Мнениеот Matematiks » Чет 07 апр 2011 12:11

Хем ни трие сол,хем ни ги връщат с по 300 евро джеб пара :shock
Баси двуличната история-ше ги толерирате,ама не у нас :evil:

Потребителски аватар
al_volante
Автомобил: golf 3
Двигател: afn 1996

Мнениеот al_volante » Чет 07 апр 2011 12:22

направо се плаша като гледам как села недалеч от столицата са населени само от ссигани кои самонанесли се кои плащащи по 50лв наем за цяла къща,защото българите живели там са или в чужбина или в някой по-голям град...ДА!България отива в историята докато не се направи нещо от сорта на 1997-а година,защото тези които имат власт много малко ги грее кво се случва,нали те са си добре,защо да си тровят живота да се занимават с нещо.предлагам заедно с хуманитарната помощ която пращаме за Япония да пратиме и 100000 роми "доброволци",поне да ни запомнят с нещо!

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Чет 07 апр 2011 12:25

Не знам дали ти е известно,но Италия дава най-много пари тия да си стоят в България.Отделно и другите държави постоянно финансират цигански организации,само и само да стоят тука.Да не мислиш,че на бат Бойко или на другите им е през х*я за ромата.Всички искат да ги разкарат,че да останат някаква малка компактна група от макс 100 000 души в цяла България.Ама,ония,ония със синьото знаме и звездичките го правят.Виждат,че нормалния интелигентен и образован българин,не може да трае тая цигания и мизерия и отива при тях.Това е замисъла...

ПС Какво е станало 1997 год ? За Сърбите ли говориш ?

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 07 апр 2011 12:31

ше я заключат scare :012:

Извесно ми е,10г съм живял там :kissy: капиши 8)

Потребителски аватар
al_volante

Мнениеот al_volante » Чет 07 апр 2011 12:33

говоря за барикадите и свалянето на Жан Виденов от власт,тогава народа го направи,в скоро време трябва да стане нещо подобно защото в момента докато ние си говориме някой бай... краде,убива някой българин,прави 16-то дете.......... и въобще не му дреме кой е на власт,колко пари е тока,и дали някой си българин мисли че това което той прави е неправилно :|

Последна промяна от al_volante на Чет 07 апр 2011 14:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Чет 07 апр 2011 12:35

В един клип,един мангал обясняваше как се крадяло ток.Че и наглия вика,е ми поне тока да не плащаме :mrgreen: Все едно са се преплащали и всичко друго им е изрядно.Ммм спирам с политическия аромат,че наистина ще я затворят,а е добра тема за дискусии.

Потребителски аватар
gollf_fff.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gollf_fff. » Чет 07 апр 2011 12:56

карайте по-внимателно за да не умалеем още повече това ми е съвета в форума на автомобилизма. mhihi

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 07 апр 2011 13:10

кво ви пука, според мен даже сме много -> повече от 3 милиона за какво са ни ? :roll:

Потребителски аватар
al_volante

Мнениеот al_volante » Чет 07 апр 2011 13:40

Ludia написа:кво ви пука, според мен даже сме много -> повече от 3 милиона за какво са ни ? :roll:

:да: ако ще и 300 000 да сме ама да сме 299 999 българи и 1 Лотар Матеус! :D

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Чет 07 апр 2011 14:00

Ludia написа:кво ви пука, според мен даже сме много -> повече от 3 милиона за какво са ни ? :roll:

Ако говориш за мургавите субекти, носещи името на спиртна напитка от захарна тръстика, то колкото повече са те, толкова повече
soap.jpg
ще има за нас и всички ще миришем на хубаво !

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Чет 07 апр 2011 14:21

Айде си мерете приказките ако обичате, щото в България хората са толерантни и не са расисти! Ние просто не харесваме някои от гражданите на страната, като подбора се прави по манталитет, възпитание и образование... Нали така !?! mhihi

Че тука се написаха едни думи с М и Ц , а те никак не са подходящи, освен ако не искаме да катинарьосаме темата, не съм ли прав ?!

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Чет 07 апр 2011 15:00

apa6o написа: Ние просто не харесваме някои от гражданите на страната, като подбора се прави по манталитет, възпитание и образование... Нали така !?!

Точно така! Не може всички да си плащат сметките, да ходят на училище, да работят, да си плащат данъците и т.н. Ми то и аз искам да има европейски комитет , подпомагащ етническите българи. Да ми дават соц. помощи, да ме интегрирар тук и там, ама нанайци! Няма такава организация! На всичкото отгоре, когато някой надигне глас, срещу него се вдигат 100000000000 гласа " Хади ба бате! Чайвето гладен, жената и той, няма пари, няма работа, хади с'я дай некой лев". Абе писна ми да храня някой, който после да ми се подиграва за това, което съм направил за него, че на всичкото отгоре и да е недоволен, видите ли, че съм му дал малко!
А относно България в бъдеще, ето как би изглеждала цяла Европа след години според някои:
New%20Europe%202.gif

П.П. Адмирирам "братята" роми, ходещи на училище, работещи и искащи да живеят добре.
П.П.П. Аз няма да пиша повече в тази тема, че се ядосвам и ще си изпрося я някой бан, я нещо друго нелицеприятно

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Чет 07 апр 2011 18:36

според мен,циганите(така се наричат в цял свят,само в нашата родина ги наричаме на техния си език) няма да станат повече от българите,поради простата причина,че станат ли повече ще трябва да работят за да се издържат и да да се плащат помощи на техните по бедни събратя.Ще се задържат на такова ниво,на което ще могат да цицат от държавата и работещите хора.
В Италия доколкото знам циганите нямат право на помощи и нямат правото на глас защото предпочитат да живечт по техните си правила,а не по правилата на държавата.
Ние май сме една от малкото(или единствената толерантни държави към хора от които няма полза ,а са един вид плевели.
Трябва си гета с високи огради за такива които не искат да работят и да плащат данъци,за тези които работят и са от полза на обществото нямам нищо против,най-малкото и ,че живея сред много семейства цигани които работят и към които съм толерантен.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 07 апр 2011 18:49

Вирусите и паразитите нямат разум. Убиват жертвите. Пишете ни бегали... scare

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Чет 07 апр 2011 19:39

chefito написа:Вирусите и паразитите нямат разум. Убиват жертвите. Пишете ни бегали... scare

Колега.. не че се заяждам..или нещо,но идея нямаш какви хора знам... те са си баш цигани...но няма нищо циганско в тях.Хората си работят,плащат данъци и т.н. Дори ако не ти кажа няма да разбереш,че са такива.Докато на другите по им изнася да са такива "плевели". Сега един принципен въпрос...ти не би ли се радвал да не бачкаш...никой да не очаква нищо от теб,но все пак да си гледаш кефа и да имаш пари? Няма да лъжа...на мен щеше да ми е много готино mhihi :screwy Мисля си,че за всичко ние сме си виновни...все пак...ние им го даваме :banghead: Не е луд този който яде баницата...луд е този който му я дава :dummy:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”