Vw Golf 2 16V KR

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
golf_mania_jambol
Автомобил:
Двигател:

Re: Vw Golf 2 16V KR

Мнениеот golf_mania_jambol » Пет 08 апр 2011 8:54

Vidol Nikolov написа:Кр-а няма шанс срещу хондата нито на старт,нито след старт ,нито на каквото и да е(за вьрвеж).
Хондата си е доста устойчива,какво трябва да значи кибритена кутия,все едно 2-врат кр е лимузина???
За поддрьжка незнам,да кажат компетентни,аз говоря за вьрвеж.
Визирам хондите с тоя мотор 1.6 150 до 1992..тия после са мани бегай :не:
Минус на Хондите е,че са по редки и от КР...и стане ли нещо я с фар,калник,ще береш ядове..а ако тр да се тарсят чаркове за мотора ,тогава си пьтник с дьлго приключение.Избери запазената.И двете коли са доста добри ,но и на добри години!!
И двете са легенди за марката си,ти си избери !

аз говорех за 125 коня(малкия в-тек)иначе съм пускал моя с тези хонди дел сол купе150- 160 коня едни такива двуместни я дръпнах ( и аз се учудих)даже човека доиде при мене ми вика евала за кр-а правил си нещу по мотора вика ,аз му казах че не съм и доста лошо ме изпогледа....че ако е само за бягане ако намери хонда цр-а да зима там 150 коня ..много ясно че цр-а 150 коня лек ще дръпа кр-а по тежък 139 коня

Stylezz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stylezz » Пет 08 апр 2011 22:18

Да аз говоря за хондата дет е 1.6 16V 125коня намерих една такава ама без климатик и ABS ама е доста запазена теи кат я гледам 91 година е за 3200лв ама за тез пари мога да си взема KR с клима с ABS говоря в добро състояние :drunk

Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PagocmuH » Пет 08 апр 2011 22:34

"корси,пежа 106 ,волво турбо 133 коня, астри,калибри,бмв-та....
ръбатата сила КР смело брани името си"

Ако можех да си го позволя,до сега да съм си купил и един КР.

Голфа е по-добрия вариант от тази Хонда,дори и 150коня да е ... после ще съжаляваш,че си я купил.

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Пон 11 апр 2011 11:11

Vidol Nikolov написа:Кр-а няма шанс срещу хондата нито на старт,нито след старт ,нито на каквото и да е(за вьрвеж).
Хондата си е доста устойчива,какво трябва да значи кибритена кутия,все едно 2-врат кр е лимузина???
За поддрьжка незнам,да кажат компетентни,аз говоря за вьрвеж.
Визирам хондите с тоя мотор 1.6 150 до 1992..тия после са мани бегай :не:
Минус на Хондите е,че са по редки и от КР...и стане ли нещо я с фар,калник,ще береш ядове..а ако тр да се тарсят чаркове за мотора ,тогава си пьтник с дьлго приключение.Избери запазената.И двете коли са доста добри ,но и на добри години!!
И двете са легенди за марката си,ти си избери !

Подкрепям колегата,хондата върви повече от КРа,дори и мотора да не е в особено добро състояние.Но всичко останало е в полза на КРа-здравина,купе,дълъг път,подръжка,а за устойчивост на пътя да не говорим(с ЦР си е екстремно преживяване в големите скорости :Mr Green Fun )!

П.П.А ако става въпрос за малкия в-тек(125к.с.),то хубав КР си я тупа мъжката :banana

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”