nosex написа:PagocmuH написа:"най- най-любимото парче на neosex"
![]()
![]()
nosex, братле, носекс![]()
![]()
![]()

nosex написа:PagocmuH написа:"най- най-любимото парче на neosex"
![]()
![]()
nosex, братле, носекс![]()
![]()
![]()
calm написа:kiko написа:Някои от причините за мутирането са:
-тъпчат с хормони животните,източник на месо и те преминават в детския организъм
-наличието на много вълново излъчване от различно естество-стимулират акцелерацията
Бих добавил и въздушните течения 86-та. Не може да разберете колеги! Всичко е държавна и световна политика. Просто си ни трябват мутанти. Ако няма мутанти, като ни нападнат извънземните кой че ни пази?!
vaskoto1 написа:... може да са т.нар. "ръчни" ел. стъкла...![]()
borislav_halachev написа:Автомобила е в перфектно техническо състояние поддържан е само с моркови части
Цена 4900 лева
vaskoto1 написа:взависимост от колата, но в повечето случаи служи за да ти направи живота по сложен...![]()
на пасат Б5 и Б5.5 служи, да те накара да идеш в някой тих ъгъл и да се застреляш.![]()
![]()
иначе, по принцип, като вторична функция вдига стъкла, управлява централно, огледала-ей такива гъдели.
![]()
![]()
passat123 написа:Ок а тогава колегата каде може да ме прати в Русе да ми направят
плаславовия ключ !
albena_sladurana написа:Те ме и мен как летим и се снимам
Снощи в бара се запознах с една мома и се разбрахме, че ще дойде вкъщи, ама тя си тръгна с друг с по-дебел портфейл ... некоректна ли е или несериозна?
puredevotion написа:bagera написа:puredevotion написа:БонбонЕвала колега !
![]()
уникалното поло
Волене, мислил ли си за нов проект, че като се замисля няма какво повече да направиш!
Уляля Данет![]()
![]()
scuba написа:Имам един много интересен проблем с гума на ВЕЛОСИПЕД!
Напомпвам я, седи напомпена около 8 часа и после пада на капла. Както е паднала, вадя вътрешната гума и тя си е добре напомпана. Пробвам във вода - никъде няма спукано място. С две думи: вътрешната гума е здрава, но като я сложа на джантата и не държи.
На какво може да се дължи.
vaskoto1 написа:има нечиста сила...![]()
![]()
![]()
![]()
scuba написа:която не мога да реша. Моля за помощ... То минало вече, ама мен ме яде, че със 7 години СМГ и 7 години квантова физика, не мога да реша задача за 6ти клас:
Условие
В картонена кутия с форма на правоъгълен паралелепипед има 1,2 Л мляко.
Ако кутията се постави да легне върху едната стена, височината на млякото в нея ще бъде 24 см.
Ако се постави върху втората стена, височината на млякото ще намалее с 75%,
а АКО се постави върху третата страна, нивото на млякото в кутията ще се намали с ОЩЕ 12,5%
а) Колко литра трябва да се налеят за да се допълни кутията
б) Ще прелее ли млякото, ако в кутията поставим метален цицлиндър с възможно най-голям обем?
luxeo0n написа:2. Кура за багажника. с място за 2 малки колонки 40лв това ще е особенно полезно
Pr... написа:Предния месец, бидейки по-хладно платих 180лв. ток.
vankata86 написа:Заглавие: Купувам 4 еднакви летни гуми 225/50/16myrshavija написа:Ще го напиша пак с големи и удебелени букви, защото някои колеги не искат или не могат да четат нормалния шрифт:
Купувам 4(четири) еднакви летни гуми 225/50/16
Да не са по-стари от три години и да са поне среден клас. Да са еднакво износени.
Контакти тук или 0882025852 - Мирослав.
колега имам две такива гуми пирели дота им е 2006 имат хубаав граифер и калчука е мек
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта