Филмите са големи с тия апарати. Моите са присаждани с друг мост и бях купил накладки с 2-3 милиметра по дълги ушета отзад. Явно за другия модел апарати. Тия дето държат пружините. Иначе всичко друго еднакво по накладката. Та докато се сетим да ги отрежем тия ушета и да махнем пружините, набивах 2 часа с един чук в апарата. За 2 мм не влизаха...
Да този инструмент и аз си го имам Ползва се за задните накладки предимно защото буталото е на винт и нестава като на предните с старата накладка и щанга Голямо улеснение е!
Пичове не се вкарвайте във филми, специален инструмент не ви трябва, намирате ключ от флекса и буталото се прибира с въртеливо движение Това е за задните накладки, специално вътре е на резба заради ръчната спирачка!!!!
Със клещи "гарги" и дърводелски стяги става най лесно.Само че трябват двама човека.Единият пристяга с стягите,като в същото време другия върти буталото с гаргире.Говоря за задните накладки.
oregon написа:Със клещи "гарги" и дърводелски стяги става най лесно.Само че трябват двама човека.Единият пристяга с стягите,като в същото време другия върти буталото с гаргире.Говоря за задните накладки.