bagera написа:за това ли говориш![]()

Мерси за съветите на всички захващам се пък каквото "сабя покаже".Най-много да си тъърся нова броня.Като има някакъв резултат ще Ви се похваля.
Поздрави
bagera написа:за това ли говориш![]()
Black-White написа:по 3 лв ги взех от един магазин за ФВ в Пловдив оправих и водачите на бронята и от едната страна легна супер,но от другата трябва да видя болтовете как ще са,ако са малко на зад ще стане и там ако не ще се мисли друго,но тук 2 дена е ужасен вятър и не става за работа на открито.
Поздрави
vackooo написа:Black-White написа:по 3 лв ги взех от един магазин за ФВ в Пловдив оправих и водачите на бронята и от едната страна легна супер,но от другата трябва да видя болтовете как ще са,ако са малко на зад ще стане и там ако не ще се мисли друго,но тук 2 дена е ужасен вятър и не става за работа на открито.
Поздрави
Ти пък къде видя вятър
Vento написа:Какво му даваш газ по булеварда - само ръмжи и не върви... и бронята свалил - ужас!
Вземи я стегни малко тая кола!
kalopo0o написа:Vento написа:Какво му даваш газ по булеварда - само ръмжи и не върви... и бронята свалил - ужас!
Е не виждаш ли че се чуди момчето как да я направи защо така пишеш немога да разбера![]()
ПС:Голфа е супер а на мен джантата ми харесва много
Vento написа:Какво му даваш газ по булеварда - само ръмжи и не върви... и бронята свалил - ужас!
kalopo0o написа:Vento написа:Какво му даваш газ по булеварда - само ръмжи и не върви... и бронята свалил - ужас!
Е не виждаш ли че се чуди момчето как да я направи защо така пишеш немога да разбера![]()
ПС:Голфа е супер а на мен джантата ми харесва много
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта