проблем изписва ми сервис ИНСП
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
проблем изписва ми сервис ИНСП
след леко 4елно удриане на колата ми ни6то и ниама дори драскотина ниама много корава предница имат теиа полото ---но на другиа ден ми светна на компа сервис -ИНСП -какво озна4ава за6то изписва това до6ло е врме за профилактика и занулиаване или е от лекиа удар светна ми на другиа ден по4ертавам даите акул
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем изписва ми сервис ИНСП
незнам да ли на всички поло е така но за смяна на масло изписва oil.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
maznia написа:след леко 4елно удриане на колата ми ни6то и ниама дори драскотина ниама много корава предница имат теиа полото ---но на другиа ден ми светна на компа сервис -ИНСП -какво озна4ава за6то изписва това до6ло е врме за профилактика и занулиаване или е от лекиа удар светна ми на другиа ден по4ертавам даите акул

- Gogov
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва да смениш маслото задължително!!!
Как да занулим Oil Service и Inspection Service:
1. Натискате и задържате бутона за нулиране на "дневния" пробег (долу в дясно на таблото
2. Завъртате контактния ключ на позиция "контакт" (не палите)
3. Пускате бутона за "дневния" пробег и на дисплея излиза Service OIL
4. Завъртате бутона за сверяване на часовника (долу в ляво на таблото) на дясната страна
5. На дисплея излиза Service OIL ----
6. Ако искате да занулите и Service INSP, натискате отново бутона за зануляване на "дневния" пробег (долу в дясно), на дисплея излиза Service INSP
7. Натискате отново бутона за часовника (долу в ляво) на дясната страна и на дисплея се показва Service INSP ----"
просто трябва да го правиш по-бързичко като движения
Как да занулим Oil Service и Inspection Service:
1. Натискате и задържате бутона за нулиране на "дневния" пробег (долу в дясно на таблото
2. Завъртате контактния ключ на позиция "контакт" (не палите)
3. Пускате бутона за "дневния" пробег и на дисплея излиза Service OIL
4. Завъртате бутона за сверяване на часовника (долу в ляво на таблото) на дясната страна
5. На дисплея излиза Service OIL ----
6. Ако искате да занулите и Service INSP, натискате отново бутона за зануляване на "дневния" пробег (долу в дясно), на дисплея излиза Service INSP
7. Натискате отново бутона за часовника (долу в ляво) на дясната страна и на дисплея се показва Service INSP ----"
просто трябва да го правиш по-бързичко като движения
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
В последно време архиватори са се навъдили доста 

- Gogov
- Автомобил:
- Двигател:
На вас пък какъв ви е проблема г-н К.Одаджийски? Знаете ли доста чета из този форум, и като попадна на такова изказване, като вашето в случая ви съжалявам правят ви слаби.Колегата има въпрос или му помагаме по някакъв начин или не пълним темата с глупости за да трупаме мнения 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
И къде приятелю Gogov видя въпрос или решение в този пост!?
Съжалявам ви, изглеждате слаб
ivo_92 написа:незнам да ли на всички поло е така но за смяна на масло изписва oil.
Съжалявам ви, изглеждате слаб

- Gogov
- Автомобил:
- Двигател:
Съжалявате ме че искам да помогна
ясно ми е че нищо не сте разбрали от думите ми но н.з
.Колега ако не стане по първия начин който съм ви писал пробвайте така: задържате натиснато копчето за нулиране на малкия километраж
давате на контакт
без да пускате копчето изчакайте около 10 сек. ( изписа service OIL)
След това пуснете копчето, изключи от контакт и повтори операцията - тогава изписа service ----
При следващото даване на контакт индикацията трябва вече да е нулирана П.П. Колегата отдавна си го е оправил но дано сме помогнали на тези които търсят начини за нулирване

давате на контакт
без да пускате копчето изчакайте около 10 сек. ( изписа service OIL)
След това пуснете копчето, изключи от контакт и повтори операцията - тогава изписа service ----
При следващото даване на контакт индикацията трябва вече да е нулирана П.П. Колегата отдавна си го е оправил но дано сме помогнали на тези които търсят начини за нулирване

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG

Какво Ви става бре.

Одаджийски, що така се хвърли на човека? Стара пушка си, мани.
Gogov, слаб, по слаб, най слаб, мъж. Евала, че даваш такава информация, полезна е.
Иначе слабостта, според мен е доста обширна и филосовска тема, която е за по чашка, а не тук

Иначе карам една фабия (2005) отскоро и ми изписа същото, което се оказа, че не е оправен сервизния интервал на маслото.
Ljubon написа:maznia написа:след леко 4елно удриане на колата ми ни6то и ниама дори драскотина ниама много корава предница имат теиа полото ---но на другиа ден ми светна на компа сервис -ИНСП -какво озна4ава за6то изписва това до6ло е врме за профилактика и занулиаване или е от лекиа удар светна ми на другиа ден по4ертавам даите акул
Ако нямаш какво да кажеш по-добре си спестявай такъв вид постни постове

Колега Гогов, и мен като колегата Одаджийски ме обземат силни съмнения колегата мазниа да не си е решил проблема за 4 години. Ако не - да ми драсне ЛС, за да отключа.